Skip to main content

Snak jij ook zo naar het moment om je collega’s weer te ontmoeten op kantoor? Heerlijk met elkaar genieten van de dagelijkse chitchat bij het koffiezetapparaat? Want waar deze gesprekken vroeger misschien nietszeggend leken, des te meer beseffen we ons nu hoe belangrijk die kleine momentjes van contact zijn!

Bij TopBrewer denken we vooruit & met ons touchfree koffie concept hebben we jaren geleden al ingespeeld op de trend van innovatie en de optimalisatie van de werkomgeving. Nu is die trend in een stroomversnelling gekomen door de komst van Corona. Hoe ga jij daar als bedrijf mee om?

Want dat we teruggaan naar kantoor is een feit. De vraag is alleen: wanneer en op welke manier gaan bedrijven dit invullen? Veel zal hetzelfde zijn, maar heel veel ook niet. Veel grote corporates hebben al aangekondigd dat er een hele nieuwe manier van werken zal ontstaan. Een combinatie van kantoor en thuiswerken zal de nieuwe norm worden. Het kantoor wordt daarbij steeds belangrijker als plek om samen te brainstormen met collega’s, creatieve sessies te houden en om de teamspirit als bedrijf te behouden.

Een onbekommerd kopje koffie

Wil jij als bedrijf voorbereid zijn om je werknemers straks veilig te kunnen ontvangen? Wil jij samen met je collega’s bijpraten en tegelijkertijd genieten van een onbekommerd kopje koffie? Dan is TopBrewer precies wat je zoekt. Het is namelijk dé oplossing om Corona -proof koffie te drinken op kantoor.

De drie belangrijkste eigenschappen van TopBrewer zijn: kwaliteit, design en innovatie. En juist innovatie is zo van belang in de nieuwe wereld. TopBrewer is het eerste koffie concept wat het mogelijk maakt om touchfree koffie te bestellen. Heel easy, via de app op je smartphone. Hoe fijn is dit? Geen vingers meer die op knopjes hoeven drukken, geen eindeloze schoonmaakbeurten van het dashboard op je koffiemachine. Allemaal niet meer nodig, want iedereen kan gewoon zelf veilig zijn eigen favoriete koffie bestellen. Hoe futuristisch dit een aantal jaar geleden nog was, momenteel vormt het de oplossing voor veel bedrijven.

Meer weten over de mogelijkheden die TopBrewer biedt voor bedrijven? Neem dan even contact op, we geven je graag een boost aan inspiratie!