Skip to main content

Tijden veranderen, ook in de koffiewereld. Waar in het verleden een kop koffie drinken op de werkvloer een noodzaak was en de kwaliteit minder van belang was. Is de koffiedrinker vandaag de dag een stuk veeleisender. Een eenvoudig zwart kopje koffie is niet voldoende meer. De koffiedrinker is op zoek naar variatie, een lekkere café latte, café au lait of een cappuccino. Veel ondernemers beseffen dan ook steeds meer dat de koffiebeleving erg belangrijk is. Vaak ligt deze beleving ook in lijn met de bedrijfsfilosofie.

Corporate workplaces transformeren dan ook van een traditionele werkplek naar flexibele kantoren. Alles draait daarbij om de flexibele en gezonde werkomgeving, met als doel het verhogen van de productiviteit en creativiteit van de medewerkers.

Bij TopBrewer beseffen wij maar al te goed dat de traditionele manier van koffie drinken veranderd is. De koffiemachine is niet zomaar een machine op het kantoor, koffie is niet zomaar koffie. Het drinken van een kop koffie is een echte beleving.

Met onze full-service ondersteuning pakken wij alle aspecten op voor de ideale beleving op het werk. Niet alleen leveren wij een unieke koffiemachine, maar denken wij vanaf het begin mee. Benieuwd hoe wij dit doen? Wij leggen het je hieronder graag uit!

topbrewer event

TopBrewer pakt het anders aan

Een koffiemachine die nog nooit zo stijlvol geweest. TopBrewer heeft de gebruikelijke bean-to-cup koffiemachine getransformeerd tot een innovatief product. Met een elegante kraan en een revolutionaire bediening is het mogelijk om in een mum van tijd de lekkerste koffie te zetten. Of je nou zin hebt in een cappuccino of een café latte, het is allemaal mogelijk. Door middel van een flash heating-technologie is het verse water razendsnel verwarmd en heb je binnen 25 seconde een heerlijk kop koffie. Naast koffie biedt een TopBrewer ook de mogelijkheid om andere dranken te bereiden. Zo is er ook een TopWater en een TopJuicer.

Betrokken vanaf het begin

Een koffiemachine die niet zomaar geplaatst wordt… Daarom zijn wij vanaf het begin nauw betrokken bij het proces. Elke klant krijgt een architecten pack met daarin alle specificaties en de 3D tekening. Op de tekentafel wordt alles tot in de puntjes duidelijk gemaakt hoe het eruit komt te zien. Tijdens dit proces is het gehele TopBrewer projectteam aanwezig. De service engineers, speciaal opgeleid in Denemarken verzorgen de installatie van de TopBrewer. Wij zorgen ervoor dat de TopBrewer perfect aansluit binnen jouw organisatie.

wokplace trends

Je samengestelde kop koffie altijd bij de hand

TopBrewer maakt het zo makkelijk mogelijk voor je! Met een druk op de knop van je smartphone, smartwatch of tablet je eigen gepersonaliseerde kop koffie aansturen. Het klinkt bijna onwerkelijk he? Toch is dit mogelijk met een TopBrewer.

Je eigen samengestelde verse kop koffie in slechts een paar tellen. Met een speciaal ontwikkelde TopBrewer app is dit nu mogelijk. In de app geef je aan hoe jij het liefst jouw koffie drinkt. Sla je kop koffie op en heb vervolgens altijd je gepersonaliseerde kop koffie bij de hand. Be you own barista!

Alleen de beste duurzame koffiebonen

Bij TopBrewer maken we alleen gebruik van onze eigen koffiebonen, verkregen middels eigen direct trade en gebrand in onze branderijen. Maar voordat je van zo heerlijk kop koffie kan genieten is er al heel wat werk vooraf gegaan. Het maken van goede koffiebonen is namelijk een intensieve zaak. In het lange proces kan slechts één fout al schade richten aan de bonen. Door het proces in eigen beheer te hebben blijven wij kwaliteit garanderen. Niet alleen kunnen we zo de kwaliteit van de bonen garanderen maar ook de goede arbeidsomstandigheden van de boeren.

Naast het duurzame proces van de koffiebonen is de koffiemachine zo ontwikkeld dat er goed aan het milieu gedacht is. Zo gaat de TopBrewer na verloop van tijd automatisch in een standba-stand. In de standby-stand is het verbruik 90% minder. Het materiaal van de TopBrewer is ook overnacht gedacht, zo bestaat het voornamelijk uit staal, het meest gerecycleerde materiaal ter wereld.

Onze service

Over de service hoef je geen zorgen te maken, TopBrewer heeft een eigen serviceteam dat speciaal is opgeleid in Denemarken. Het team bezoekt klanten pro-actief. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de smaak van de koffie altijd van top kwaliteit is.

Met een speciaal gemaakte CoffeeCloud Dashboard is het mogelijk om realtime inzichten te krijgen van de TopBrewer. Door middel van statistieken is bijvoorbeeld te zien hoeveel koppen koffie er per dag gedronken worden en wanneer er een onderhoud nodig is.  Mocht er wat aan de hand zijn dan kunnen onze monteurs razend snel op afstand advies uitbrengen.

topbrewer event team