Skip to main content

De Horeca-ondernemers mogen (voorzichtig) hun deuren weer openen. Weliswaar met gepaste afstand, en met zo min mogelijk fysiek contact. Maar hoe drink je dan toch die favoriete kop koffie op jouw terras? Met het mooie weer in aantocht kan TopBrewer je helpen! Coffee, Pay & Go!
TopBrewer biedt ’s werelds eerste touchfree koffiemachine. Bediend via de app maak je eenvoudig een kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een kop thee. TopBrewer maakt gebruik van verse ingredienten, zodat de koffie ook nog eens conform barista-kwaliteit smaakt.

Coffee, Pay and Go!

TopBrewer biedt Touchfree koffie én een contactloos betaalsysteem ineen. Hiermee creer je unieke koffiepunten die je in kunt zetten voor een ’to go’ koffie of als koffiemachine in jouw horeca gelegenheid. Denk aan ’to go’ settings bij drukke plekken als strandtenten, terrassen, maar ook entree’s van bijvoorbeeld een hotellobby of kantoorpand. Biedt iedere gast de mogelijkheid om zijn favoriete koffie zelf te maken via de TopBrewer App. Schenk dit in TopBrewer paper cups (100% biodegradable) voor de beste coffee to go experience.
TopBrewer Coffee 'To Go'
TopBrewer klant ‘Tante An’ op Ameland serveert heerlijke lunches, smoothies en coffee to goooooo uit de TopBrewer! Absoluut een bezoekje waard als je naar de Wadden gaat.
Tante An Take Away

Cashless Coffee
Contactloos betalen is inmiddels onmisbaar. Door de corona crisis is het normaler dan ooit geworden dat we cashless betalen, en zal iedereen er  aan moeten geloven. Contant geld kan immers een gemakkelijke drager van het virus zijn. En niet alleen dat, de voordelen van contactloos betalen verminderd lange wachtrijen en het versneld en vereenvoudigd het betaalproces.
TopBrewer koffiebonen
TopBrewer brandt de koffiebonen in haar eigen branderij, en niet alleen volgen en optimaliseren we continue het brandingsproces, ook hebben we een nauwe en intense relatie met onze koffieboeren. Met TopBrewers Impact Trade bieden we niet alleen goede kwaliteit koffie, maar ook een uistekende leefomgeving voor onze koffieboeren, hun families en leefomgeving. Lees er meer over op onze Impact Trade pagina.
TopBrewer Coffee Map
TopBrewer App
Selecteer jouw favoriete (of zelf samengestelde) koffie en betaal eenvoudig contactloos met je betaalpas of telefoon. Zo geniet je in no time van jouw verse vertrouwde kop koffie. Jij bent de barista!
TopBrewer | Create Ideas
 
 
Neem voor meer informatie contact met ons op via de websiteof bel +31(0)35 201 8870. Onder het genot van een virtueel kopje koffie nemen wij je graag mee in de TopBrewer Experience!