afspraak-maken
Plan een afspraak
topbrewer event amsterdam

TopBrewer at World Workplace Europe Amsterdam

Nieuwsgierig hoe het TopBrewer koffieconcept toe te passen is en hoe jij als Facility Manager, Workplace Manager, Customer Experience Manager hieraan kan bijdragen? Kom een kop koffie drinken met ons op World Workplace Europe. We vertellen je graag meer over het concept, uiteraard onder het genot van een kop TopBrewer koffie.

Voor veel mensen is goede koffie een must op de werkplek. De dag start bij de koffiemachine en gedurende de dag maken we er ook veelvuldig gebruik van. Niet alleen drinkt men graag een kop koffie om even te ontsnappen van de werkplek en voor een cafeïne boost, inmiddels is de koffiemachine de ‘breakout zone’ en de ‘social hub’ geworden. Hier ontstaan creatieve en nieuwe ideeën. Hoe gemakkelijk is het om deze koffiecultuur te integreren in de moderne werkplek. En wellicht nog interessanter is hoe TopBrewer bijdraagt aan het behalen van de corporate social responsibility-doelen van bedrijven en welke rol als Facility Manager kan jij hierin spelen.

TopBrewer is een volautomatische bean-to-cup machine en past in iedere gewenste setting. De eenvoudig te gebruiken TopBrewer App maakt het mogelijk om jouw koffiedrank te personaliseren. Be your own Barista met TopBrewer.

Download de App, stel jouw favoriete koffiedrank samen en we zien je graag woensdag 20 of donderdag 21 maart in Amsterdam.

topbrewer event app

TopBrewer wenst je veel gezondheid

×

Dit is een onwerkelijke periode waarin veel van onze klanten, partners en leveranciers een aangepaste werkwijze hanteren. Voor ons team geldt dat we, uiteraard in acht neming van de gestelde maatregelen van de Rijksoverheid, werken en doen wat we kunnen. Namens het TopBrewer Team wensen we jullie het allerbeste en bovenal gezondheid. Mis je het kopje koffie ☕ op kantoor, dan sturen we je graag een zak TopBrewer koffiebonen toe. Bestellen? Stuur dan een mailtje aan info@topbrewer.nl

Orders via info@topbrewer.nl
Sales- en marketing verzoeken: info@topbrewer.nl of via 035 2018870
Serviceverzoek of een storingsmelding via 0515 572561 (optie 2)