afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer als verantwoorde ondernemer

Een hot item momenteel in de bedrijfswereld is de term ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Het wordt steeds belangrijker dat organisaties zich inzetten om hun steentje bij te dragen aan het milieu. Wil je weten op welke 7 manieren wij verantwoord ondernemen?

1: Energiebesparende modus

We moedigen onze klanten actief aan om de energiebesparende modus te gebruiken. In deze modus heeft de TopBrewer een zeer laag energieverbruik (7 watt).  

2: Flash-heater-technology 

Er zit geen heetwaterboiler in de TopBrewer die continu een grote hoeveelheid water verwarmt en energie verspilt. In plaats daarvan wordt voor elke kop koffie vers water in slechts enkele seconden verwarmd.  

3: Bespaar op flessenwater 

TopBrewer combineert meerdere dranksystemen tot één minimale unit. Er is geen aparte warm- en koudwaterkraan nodig. TopWater is een ideaal alternatief voor flessenwater. Hiermee draagt het systeem bij aan het reduceren van de kosten voor gebotteld water en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk. 

4: Geen schadelijke melkreinigings-chemicaliën 

Reinigings-chemicaliën kunnen zeer schadelijk zijn voor het milieu, maar zijn vaak nodig in koffiebonen systemen met verse melk om schadelijke bacteriën te doden. De TopBrewer is zo ontworpen dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn. De melkleidingen worden na elke drank doorgespoeld om eventuele resten te verwijderen. Deze methode is niet alleen goed voor het milieu, maar ook een kostenbesparing voor onze klanten. 

5: Gemaakt met recyclebare materialen 

TopBrewer wordt grotendeels vervaardigd uit staal, het meest gerecyclede materiaal ter wereld. Staal kan oneindig worden gerecycled zonder verlies van sterkte of duurzaamheid. Daarom kunnen we erop vertrouwen dat de materialen die we vandaag gebruiken in de toekomst opnieuw gerecycled zullen worden. 

6: Duurzame inkoop van koffie 

Een grote meerderheid van onze koffie is afkomstig van boerderijen waar we een directe en transparante handelsrelatie mee hebben. We werken samen met de koffietelers om hen te helpen hun duurzaamheidsdoelen vast te stellen en te bereiken.  

7: Recyclebare koffieverpakkingen 

Al onze verpakkingen en labels zijn gemaakt van recyclebaar plastic. De labels zijn ontworpen om te fungeren als verzegeling om de zak opnieuw te sluiten en de koffie vers te houden. 

Wil jij ook maatschappelijk verantwoord ondernemen door in ieder geval te kiezen voor een milieuvriendelijke koffiemachine? Neem dan contact met ons op!

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X