Skip to main content

In juni vroeg werkend Nederland zich nog af op welke plek er in de toekomst gewerkt zou gaan worden. Inmiddels is het wel duidelijk dat kantoorpersoneel deels thuis, deels op kantoor aan de slag gaat. Hybride werken is op dit moment de norm.

Elke week zullen mensen gemiddeld twee dagen op kantoor zijn. Bedrijven bereiden zich voor op deze nieuwe trend. Aangezien er dagelijks minder personeel aanwezig is op kantoor, is een groot bedrijfspand niet per se noodzakelijk. Dat is de reden waarom bedrijven hier en daar verhuizen naar een kleiner pand en investeren in de inrichting ervan.

De inrichting van deze ‘kleinere’ panden moet namelijk aansluiten bij de behoeften die horen bij het hybride werken. Want áls jouw werknemers fysiek aanwezig zijn, wil je dat dit een fijne, inspirerende werkplek voor ze is. Je kunt er dan niet omheen om goed te zorgen voor alle koffieliefhebbers!

Het kantoor wordt steeds meer een ontmoetingsplek, met koffie als essentieel onderdeel. Met dat in je achterhoofd kun je het nieuwe pand gaan inrichten. Barkrukken, banken en tafeltjes met stoelen bij de koffiemachine. Een koffiepunt, waarbij de TopBrewer de hoofdrol speelt.

Met haar minimalistische en unieke design past de TopBrewer koffiemachine in elke gewenste setting. Hét centrale middelpunt voor een dynamische werkomgeving en sociale interactie. Brainstormen en netwerken onder het genot van een heerlijke kop verse, duurzame bonenkoffie. Een creatieve hotspot in jouw nieuwe bedrijfspand, waarbij TopBrewer de grondlegger is van het succes!

Nieuwsgierig geworden naar de TopBrewer als creatieve hotspot? Laat je hier inspireren!

Contact