afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
topbrewer event

TopBrewer als Breakout Zone of Social Hub

Hoe integreer je onze koffiecultuur in de werkplek, en welke rol speelt Facility Management hierbij?

topbrewer event breakout zone topbrewer koffie event Voor veel mensen is goede koffie op de werkplek een must. De dag start bij de koffiemachine en gedurende de dag maken we er ook veelvuldig gebruik van. Niet alleen drinkt men graag een kop koffie om even te ontsnappen van de werkplek en voor een cafeïne boost, inmiddels is de koffiemachine de ‘breakout zone‘ en de ‘social hub‘ geworden. Hier ontstaan creatieve en nieuwe ideeën. Hoe gemakkelijk is het om deze koffiecultuur te integreren in de moderne werkplek. En wellicht nog interessanter, hoe draagt TopBrewer bij aan de corporate social responsibility (CSR) doelen en welke rol als Facility Manager kan jij hierin spelen. TopBrewer is een volautomatische bean-to-cup machine en past in iedere gewenste setting. De eenvoudig te gebruiken TopBrewer App maakt het mogelijk om jouw koffiedrank te personaliseren. Be your own Barista met TopBrewer.

topbrewer event team

TopBrewer is een full-service organisatie dat niet alleen een passend koffieconcept aanbiedt, maar die van a tot z een nauwe samenwerking aangaat. Niet alleen met de klant, maar juist ook met de architecten, projectinrichters, workplace managers, customer experience managers, facility teams en cateraars. Van tekentafel tot planning en installatie. Van coffee experiences tot service na installatie en daarbij passende klantspecifieke jaarplannen. topbrewer producten

Corporate Social Responsibility

TopBrewer en haar producten zijn gemaakt met het milieu in het achterhoofd. Met ruim 90 procent minder energieverbruik in standby-stand maakt TopBrewer het verschil in vergelijk met andere vergelijkbare koffiemachines. Vers water wordt voor iedere consumptie razendsnel verwarmd middels de flash heating-technologie. In power-saving-mode heeft TopBrewer een zeer laag energieverbruik van 7 watt. TopBrewer is voornamelijk vervaardigd uit staal, het meest gerecycleerde materiaal ter wereld. Met TopWater zijn er geen flessen water meer nodig en draagt dit bij aan het reduceren van de carbon footprint.

Een knap staaltje Architectuur!

TopBrewer staat voor kwaliteit. Niet alleen voor onze koffie waarborgen wij een premium koffie kwaliteit. Ook zien we dit graag terug in de voorbereiding en aan de tekentafel. Elke klant krijgt eenarchitect pack (dwg) met daarin alle specificaties en 3D tekeningen ter voorbereiding op de plaatsing. Dit gehele proces wordt begeleid door het TopBrewer projectteam en de service engineers, welke zijn opgeleid bij de fabrikant in Denemarken. TopBrewer biedt een totaalconcept en werkt mee van tekentafel tot installatie. Meer weten? neem dan contact met ons op!  

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X