Skip to main content

Let’s start the day met een kop koffie. In het atrium van Interfood; de grote ontvangstruimte waar men gasten ontvangt, men met collega’s samenkomt voor een overleg of bespreking en geniet van versie koffie, gezonde tussendoortjes en een vitale lunch. Dit alles omvat in ‘The Source’ , het restaurant concept van Interfood, uitgevoerd door Vermaat Catering. De koffie wordt verzorgd door TopBrewer in de breakout zones. Interfood hecht veel waarde aan de vitaliteit van haar medewerkers, in the Source worden alleen dagverse gezonde producten aangeboden. De frisdranken zijn vervangen door het plat en bruisend water uit de Topbrewer, naar wens op smaak gebracht met citroen of munt.
Wij gaan graag naar onze klanten. Niet alleen vanwege hun vaak gave en inspirerende kantoorsettings, maar ook om iedereen op locatie weer even mee te nemen in de TopBrewer experience. Volg ons tijdens ons bezoek aan Interfood en neem een kijkje in hun ‘keuken’.
TopBrewer koffie
TopBrewer Experience Announcement Interfood
Atrium Interfood
Iced Coffee
Met de zomer in het vooruitzicht heeft onze TopService Engineer Joost naast de reguliere checks ook de iced coffee geïntroduceerd. Met TopBrewer maak je nu ook eenvoudig een verfrissende koffie, voeg vers ijs toe in de vorm van ‘crushed ice’ of ijsblokjes, voeg een scheutje caramel, hazelnoot of vanille-siroop van Monin toe en geniet van jouw coole ijskoffie!
TopBrewer Service Engineer
TopBrewer serving iced coffee
TopBrewer Iced Cappuccino
TopBrewer vers water en koffie
De Top 5 meest gedronken TopBrewer dranken bij Interfood: Top5 coffees Interfood
1. Koffie
2. Theewater
3. Flesje Water
4. Bruiswater
5. Cappuccino
Vers water is belangrijk. Het hydrateert, is gezond en draagt bij aan de Employee Wellbeing. TopBrewer biedt vers water met het eigen geïntegreerde watersysteem, waarbij geen waterboiler met stilstaand water aanwezig is, maar voor iedere gewenste consumptie vers water direct uit de waterleiding getapt wordt – uiteraard gefilterd door de benodigde waterfilters van Brita.
Made Blue
Made Blue
Interfood draagt daarbij nog eens een goed steentje bij door Made Blue te sponsoren. Made Blue zorgt voor schoon drinkwater in gebieden waar dit niet voor handen is. Interfood heeft een groot waterproject in Senegal gesponsord via de actie ‘een liter een voor een liter’, maar ook het water op kantoor zorgt voor een veelvoud aan schoon drinkwater deze gebieden.
 
TopBrewer Thee
TopBrewer Water
TopBrewer cleaning

Wat een fantastisch mooie setting, je kunt zien dat hier met liefde en passie wordt gewerkt voor een ultieme werknemer beleving. TopBrewer & Interfood hebben een partnership opgebouwd waar wij zeer trots op zijn! Charlotte Cornelissen | TopBrewer Nederland