afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
The Connected Coffee Expierence

The Connected Coffee Experience

High tech & high touch? Wat zijn de innovaties in het facility landschap die bijdragen aan de medewerkerstevredenheid. Wij signaleerde vijf trends die de employee satisfaction vergroten en laten je graag zien hoe wij dit met het TopBrewer concept toepassen. 1. Personalisatie De omgeving waar we werken wordt steeds belangrijker. Met name de beleving is een must have voor ieder kantoor. Met name op het gebied van koffie wordt deze beleving steeds meer een trend; deze koffiebeleving wordt gecreëerd door de omgeving waar de koffie geschonken en gedronken wordt. HTC Advies schreef:
” Opvallend is dat we op veel plekken zien dat de koffiemachine het werk van de barista gaat overnemen. Dat hoeft geen nadeel te zijn: de nieuwste koffiemachines serveren koffie van barista-kwaliteit! ”
Personalisatie Of dit een nadeel is?! Nee, het luxe kopje koffie wordt minder arbeidsintensief. De barista-kwaliteit koffie blijft. Én, de inzet van personeel wordt veel effectiever. Custom Made Coffee Het TopBrewer concept sluit hier perfect op aan, de TopBrewer App | Your favourite Flat Whithe volautomatische espressomachine wordt bedient via de TopBrewer App. Stel zelf je eigen persoonlijke koffie samenstellen – van het aantal gram koffie tot de hoeveelheid melk – en stel hiermee jouw ideale kop koffie samen. Bewaar het als jouw favoriet en drink jouw eigen koffie iedere keer weer, waar je ook bent. #YouBeTheBarista 2. Smart | Data | IoT Internet of Coffee | CoffeeCloud De TopBrewer koffiemachines wordt actief verbonden aan CoffeeCloud. Met deze IoT functionaliteit is het mogelijk om dagelijks slimmer te werken; het geeft je inzichten in het ge- en verbruik van het koffiehuis, de inzet van de dagelijkse operationele werkzaamheden wordt effectiever: plan het bijvullen van koffiebonen en verse melk nu om de piekmomenten heen en ontvang push notificaties op jouw eigen device om nog slimmer te kunnen servicen. Al onze machines zijn verbonden via onze eigen CoffeeCloud en worden automatisch voorzien van firmware updates. Dit gaat “Over The Air” (overnight) met als doel om de beste customer experience te kunnen bieden en om onze klanten te blijven verrassen.
TopBrewer CoffeeCloud Desktop
Vanuit het service perspectief gebruiken we de data van TopBrewers CoffeeCloud (met akkoord van de klant) om proactief service te kunnen verlenen. Hiermee voorkomen we ‘grote’ problemen voordat ze echt groot worden. En voorkomen we stilstand, oftewel ‘buiten gebruik’, van de koffiemachine waarmee we een unieke coffee experience behouden. Daarnaast kunnen we vanaf afstand de koffiemachines herstellen en kan het serviceteam (pro)actief anticiperen bij storingen – men weet nu exact wat er aan onderdelen vervangen dient te worden bij een storing of service/ onderhoud. Met CoffeeCloud heeft de klant een compleet overzicht binnen handbereik. Operationeel heeft dit vele voordelen. Het is mogelijk om vanaf één centrale plek het koffiehuis te beheren, met name interessant voor klanten met meerdere TopBrewer op verschillende afdelingen en/ of locaties. Dit maakt het operationele proces zeer efficiënt en gestroomlijnd. TopBrewer CoffeeCloud 3. All Green Healing Offices. Biophilic trend. Een van de vele trends die we terug zien in de nieuwe kantooromgeving. Niet alleen thuis maar zeker ook op kantoor worden er steeds meer duurzame aanpassingen gedaan die bijdragen aan een groenere wereld. Dit alles met als doel het vergroten van de tevredenheid bij werknemers, of liever gezegd, het creeren van “Kantoren just like home”. Geluk en gezondheid zijn de uitgangspunten bij de nieuwe kantoren.
‘Uit een voor-en-na-onderzoek blijkt dat de negatieve stress bij de werknemers met maar liefst 40% is afgenomen dankzij hun nieuwe werkomgeving. Bij jonge bedrijven zie ik dat geluk en gezondheid het uitgangspunt zijn geworden’ Coen Van Dijck, managing director van D/Dock. Bron: D/Dock, dec 2019.
TopBrewer at Synchroon Utrecht TopBrewer at Synchroon Utrecht TopBrewer is onderdeel van deze nieuwe kantoren. Het centrale koffiepunt wordt letterlijk de ontmoetingsplek oftewel de Bump Opportunity waar spontane ontmoetingen plaatsvinden, creatieve ideeen ontstaan en nieuwe samenwerkingen opgezet worden.
Ook richten we ons op Zero Waste, Recycle & Circulairiteit. Zo zijn onze koffiezakken plastic recyclebaar, kan er op de koffieresidu nieuwe ingredienten laten gekweekt worden en zijn onze paper cups (PLE) 100% composteerbaar. En niet alleen in producten denken we hierin mee, ook in het TopBrewer concept richten wij hier ons op. Met onze Direct Trade hebben we een unieke samenwerking met onze koffieboeren. Doordat we deze intensieve relatie hebben, kunnen we bouwen een consistente en een hoogwaardige kwaliteit koffiebonen garanderen. En ieder jaar investeren we een deel van de opbrengsten in projecten om de leefomgeving van onze koffieboeren en hun families te verbeteren. Dit noemen wij Impact Trade. Lees meer … Lees ook meer in onze blog ALL GREEN – trends voor een duurzame werkplek 4. Collaboration Future Offices zijn de nieuwste kantoren waar social hubs en breakout zones de nieuwste trend zijn. Deze nieuwe offices bieden weer vele nieuwe kansen, niet alleen voor het aantrekken van jong talent; de generatie z en milliennials willen niets liever dan een perfecte work-life balans. Naast sportfaciliteiten, gezond eten en flexibele werkuren is koffie een belangrijk algemeen goed geworden. Thuis drink je ook barista-kwaliteit koffie, of ga je graag naar de lokale koffiebrander op de hoek voor de perfecte koffieboon, op kantoor moet dit dan ook het beste zijn. TopBrewer Baristas nemen je dan ook graag mee in het samenstellen van de beste koffiesmaak totdat ie perfect is.
TopBrewer breakout zone TopBrewer Creates Ideas
5. Employee Satisfaction Al deze trends leiden tot een ultiem werknemersgeluk. Het creeeren van een healing office zorgt voor meer productiviteit: door de integratie van natuurlijk en daglicht voelen medewerkers zich in het algemeen energieker en kunnen beter ontspannen. En met het inrichten van “Kantoren Just like Home” wordt fysieke beweging, een actieve lichaamshouding, persoonlijk contact en een open & veronden sfeer gestimuleerd.
I love my job
Onder het genot van een kop koffie denken we graag met je mee hoe het TopBrewer concept past in jouw kantoor. Klik hier om direct een vrijblijvende coffee experience in te plannen.

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X