Skip to main content

Meestal horen we ‘wauw’ uit de mond van onze klant, als ze de TopBrewer voor het eerst zien. Maar deze keer zeggen we het zelf. We kunnen namelijk weer een nieuwe klant presenteren: The Bank of New York Mellon. En dat zorgt bij ons voor een ‘wauw-effect’.

Dit bedrijf biedt hoogwaardige producten, technologie en diensten waarmee hun klanten het beheer, de administratie en oversight over de beleggingen verder kunnen optimaliseren. Aandacht voor de klant is een kernwaarde in de bedrijfsvoering. Zij werken nauw samen met hun klanten om een optimaal servicemodel in te richten, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Customer experience

Dit laatste klinkt ons als muziek in de oren. Bij TopBrewer besteden we net als the Bank of New York aandacht aan de volledige customer experience. In ons geval van smaak tot design en alle smart mogelijkheden qua bereiding. Het innovatieve touchfree koffie concept van TopBrewer past dus perfect bij de visie van deze nieuwe klant.

TopBrewer 

Ken je het WTC in Amsterdam op de Zuidas? Op deze locatie is de elegante design kraan van TopBrewer geplaatst. The Bank of New York bevindt zich namelijk in dit 27-verdiepingen hoge gebouw, het hart van de internationale business. Ondernemen, ontmoeten, ontspanning en inspiratie gaan hier hand in hand. De koffiemachine van TopBrewer is op zo’n creatieve hotspot helemaal in haar element. De verwennerij van de premium coffee zorgt voor een perfecte journey voor de klanten én medewerkers van The Bank of New York. Be your own barista, koffieliefhebbers, en zet met TopBrewer op innovatieve wijze een kop verse bonen koffie zoals jij hem het liefst drinkt.

Wil jij met TopBrewer de koffie experience bij jou op de werkvloer een boost geven? Bekijk hier de mogelijkheden van onze smaakmakende eyecatcher.

Contact