Skip to main content

Genieten van heerlijke baristo kwaliteit koffie in een handomdraai? Dat is toch wat iedereen wil? Met het gebruik van de TopBrewer App is dit mogelijk. Het design van TopBrewer zal je versteld doen staan. In combinatie met de innovatieve app overtreft het alle verwachtingen.

Touch Free koffiedrinken

Met de App van TopBrewer gaat een kopje koffiezetten nòg sneller dan je gewend bent. Zonder in aanraking te komen met het scherm of de knoppen op de koffiemachine, kun je via de TopBrewer App direct je kopje koffie bestellen.

Een leuk feitje; het is ook mogelijk om de favoriete koffie van jouw collega’s op te slaan in de App. Zo kun je altijd je collega verrassen met haar lievelingsdrankje!

De werking App van TopBrewer

De TopBrewer App is voor iedereen toegankelijk. Het downloaden van de App kan zowel via de Google Play als de Apple store, waarna je direct als een echte Barista je kopje koffie kunt zetten. Werk je liever via Siri? Dat is ook mogelijk! Met de TopBrewerVoice kunnen gebruikers ook via Siri de TopBrewer koffiemachine bedienen.

‘Hey Siri, make my morning espresso please’

Via onderstaande video kun je een kijkje nemen in de App. Vergeet tijdens het kijken niet alvast inspiratie op te doen voor het bestellen van jou eerste kopje koffie!

https://player.vimeo.com/video/440010330?muted=1&autoplay=1&loop=1&autopause=0

TopBrewer App is de perfecte oplossing

TopBrewer is dé manier om op een innovatieve, veilige én persoonlijke manier jouw kopje koffie te zetten. Het gebruik van de App op je eigen telefoon voorkomt dat alle collega’s gebruik maken van dezelfde knopjes op het koffiezet apparaat. Dit scheelt schoonmaken en tijdens COVID-19 is dit natuurlijk helemaal top!

Meer weten over de TopBrewer App? Of de mogelijkheden die TopBrewer heeft voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een kopje koffie kunnen drinken!

Houd mij op de hoogte!