afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Stay hydrated!

TopBrewer geniet van de zomer. Heerlijk, die aangename temperaturen en lange zomeravonden na een werkdag. In de kantoorruimtes draaien de airco’s op volle toeren. De werkdag kan uiteraard nog steeds beginnen met een verse gepersonaliseerde kop koffie van TopBrewer. Maar zelfs koffieliefhebbers snakken tijdens dit seizoen naar wat extra verkoeling. De bekende flesjes water verschijnen ineens op het bureau om in deze behoefte te voorzien. Herkenbaar? Wij denken dat dit net ietsje beter en verfrissender kan. Onze oplossing: TopWater. 

TopWater 

Dit is een watersysteem waarmee je op een simpele en hygiënische manier vers gefilterd en gekoeld plat- of bruiswater kunt tappen. Zeker voor hotels, kantoren en vergaderruimten is dit een ideaal alternatief voor de veel gebruikte flessen water. Door het gebruik van TopWater reduceer je niet alleen de kosten voor gebotteld water. Jouw bedrijf levert ook nog eens een bijdrage aan het verkleinen van de carbon footprint, oftewel een schoner milieu. Mooi, toch? 

TopWater is als losse tap te plaatsen, maar kan ook geïntegreerd worden in het TopBrewer koffiesysteem. De machinerie kan under-the-counter ingebouwd worden met een elegante kraan als uitgiftepunt. Deze is dankzij de zwanenhals in hoogte verstelbaar en draaibaar, waardoor het vullen van een glas of kan vers water een fluitje van een cent is. Via de app kun je het water, net als de koffie, naar eigen smaak samenstellen. Een rijke aanvulling op de werkvloer, vind je niet? 

Iced Cappuccino 

Zijn er echt tropische kantoordagen op komst? Alle koffieliefhebbers die een collega, klant of zichzelf op zo’n dag willen trakteren op een koud drankje heeft TopBrewer ‘coole koffie’! Het recept is heel eenvoudig: Je vult een longdrink glas voor 3/4 deel met ijsblokjes. Voeg er een scheutje Monin caramel, vanille of hazelnoot aan toe. Selecteer op de TopBrewer App ‘Iced Cappuccino’ en binnen no time is jouw ijskoffie set and done. Verwennerij ‘to the max’. 

Wil jij tijdens de zomer het hoofd van je medewerkers koel houden met TopWater? Bekijk hier de mogelijkheden van deze verfrissende aanvulling bij jou op de werkvloer.

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X