Skip to main content

Stay hydrated!

Stay hydrated!

Augustus, 2023| TopBrewer geniet van de zomer. Het weer is misschien wat wisselvallig, maar daar heb je op kantoor weinig last van, toch?Je kunt je werkdag nog steeds prima beginnen met een verse gepersonaliseerde kop koffie van TopBrewer. Maar voor je well-being is het ook belangrijk ’to stay hydrated’. De bekende flesjes water zie je hier en daar op het bureau verschijnen om in deze behoefte te voorzien. Herkenbaar? Wij denken dat dit net ietsje beter en verfrissender kan. Onze oplossing: TopWater.

TopWater

Dit is een watersysteem waarmee je op een simpele en hygiënische manier vers gefilterd en gekoeld plat- of bruiswater kunt tappen. Zeker voor hotels, kantoren en vergaderruimten is dit een ideaal en duurzaam alternatief voor de veel gebruikte flessen water. Door het gebruik van TopWater reduceer je niet alleen de kosten voor gebotteld water. Jouw bedrijf levert ook nog eens een bijdrage aan het verkleinen van de carbon footprint, oftewel een schoner milieu. Mooi, toch?

TopWater is als losse tap te plaatsen, maar kan ook geïntegreerd worden in het TopBrewer koffiesysteem. De machinerie kan under-the-counter ingebouwd worden met een elegante kraan als uitgiftepunt. Deze is dankzij de zwanenhals in hoogte verstelbaar en draaibaar, waardoor het vullen van een glas of kan vers water een fluitje van een cent is. Via de app kun je het water, net als de koffie, naar eigen smaak samenstellen (plat of bruis). Een rijke aanvulling op de werkvloer, vind je niet?

Wil jij de well-being van je medewerkers bevorderen met TopWater? Bekijk hier de mogelijkheden van deze verfrissende aanvulling bij jou op de werkvloer.