afspraak-maken
Plan een afspraak

Smart Building, Smart Workplaces, Smart Koffie

De omgeving waarin we leven en werken verandert door de vooruitgang in technologie en Internet of Things (IoT). In kantoorgebouwen is er geen twijfel meer dat een slimmer gebouw een efficiëntere en productieve werksfeer bevordert en dat dit leidt tot tevreden en gelukkig personeel. Maar wat is een slimme IoT-technologie die daadwerkelijk invloed heeft op de werkplek?

Over het algemeen bestaat een slim gebouw op dit moment uit onderling verbonden systemen die betrekking hebben op de algemene werking van het gebouw; ventilatie, verlichting en verwarming). De verwachting voor de toekomst is dat alle apparaten en systemen in een pand aangesloten zullen zijn op dit Smart Building-principe. Met als doel het vergroten van de efficiëntie en (persoonlijke) prestaties.

Smart Koffie
You be the Barista – TopBrewer App
TopBrewers CoffeeCloud
TopBrewers CoffeeCloud – Realtime data
TopBrewer Microsoft
TopBrewer bij Microsoft HQ Amsterdam Schiphol

Smart Koffie
Met TopBrewer bieden we een uniek ‘smart-koffie’-systeem. Met het eigen CoffeeCloud-systeem integreren we op dit moment al de smart-koffie technologie bij onze klanten als Microsoft Amsterdam. De realtime data uit TopBrewers CoffeeCloud geeft informatie aan facility teams over het gebruik en beheer van de machines in het pand. Met actuele notificaties wordt de operator dagelijks op de hoogte gehouden van de werking van de TopBrewer koffiemachines. Dit leidt tot een efficiëntieslag in operating en een proactieve service. Koffie is immers een zeer belangrijk onderdeel op de werkvloer, de beste gesprekken en ideeën ontstaan hier!

Smart Building, Smart Workplaces, Smart Coffee

Facto Event | Smart Buildings, 10 oktober Jaarbeurs Utrecht
Het gebouw van de toekomst binnen handbereik
Hoe worden techniek en innovaties ingezet om een gebouw slimmer en energiezuinig te maken? En daarbij moet je het gemak van de gebruiker natuurlijk niet vergeten. Tijdens deze eerste editie van het Facto Smart Buildings event neet TopBrewer je graag mee in deze snel veranderende wereld. Download alvast de TopBrewer App en bereid alvast jouw smart koffie voor. Tot ziens op 10 oktober in Utrecht.

Donderdag 10 oktober 2019
Jaarbeurs Utrecht

Get your tickets here!

TopBrewer wenst je veel gezondheid

×

Dit is een onwerkelijke periode waarin veel van onze klanten, partners en leveranciers een aangepaste werkwijze hanteren. Voor ons team geldt dat we, uiteraard in acht neming van de gestelde maatregelen van de Rijksoverheid, werken en doen wat we kunnen. Namens het TopBrewer Team wensen we jullie het allerbeste en bovenal gezondheid. Mis je het kopje koffie ☕ op kantoor, dan sturen we je graag een zak TopBrewer koffiebonen toe. Bestellen? Stuur dan een mailtje aan info@topbrewer.nl

Orders via info@topbrewer.nl
Sales- en marketing verzoeken: info@topbrewer.nl of via 035 2018870
Serviceverzoek of een storingsmelding via 0515 572561 (optie 2)