afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Slimme koffie

Het touchfree koffieconcept van TopBrewer zorgt niet alleen voor een ‘wauw’-effect bij het zetten van een kop koffie. Backstage gebeuren er ook slimme dingen. Met de TopBrewer software kun je bijvoorbeeld realtime statistieken en inzichten bekijken binnen jouw organisatie. En het mooie is: de software is future proof en altijd up to date.  

De CoffeeCloud 

Via de CoffeeCloud, het meest geavanceerde real time management dashboard, krijg je een overzicht van één of meerdere TopBrewer machines op iedere locatie. Dit systeem stelt je in staat jouw eigen TopBrewer machine(s) te benoemen en te beheren. We kunnen klantspecifieke wensen doorvoeren, zoals een eigen betaalsysteem of een tool als narrowcasting. Narrowcasting is het uitzenden van informatie op een modern beeldscherm. Tijdens een koffiemoment kun je het personeel hiermee op de hoogte brengen van belangrijke mededelingen. 

Storing!! 

De CoffeeCloud is een handige tool voor facility managers en operators. Het biedt je direct inzicht in het gebruik en verbruik van de TopBrewer(s). Via notificaties in de TopBrewer app of e-mail blijf je op de hoogte van de status van de machine(s). Als er een storing is, ontvang je hier een melding van. Door het gebruik van de CoffeeCloud kan onze service engineer op zo’n moment eenvoudig op afstand advies uitbrengen om de storing op te lossen. Smart, vind je niet? TopBrewer biedt directe ondersteuning aan facility teams en operators.  

Dashboard 

Ben je benieuwd naar het aantal consumpties gespecificeerd per soort drank? Of wanneer de piekmomenten zijn? Ook dat kun je via het dashboard bekijken. Met onze gegevens analyses, schoonmaak- en foutrapportages krijg je meer inzichte in het gebruik van de TopBrewer(s) en stel je eenvoudig regels voor het dagelijks beheer van de machine(s). Lees hier alles over ons smart coffee concept en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend koffie advies bij jou op de werkvloer. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X