afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Quote Rituals Cosmetics

Mensen over de hele wereld leven hun leven op hoge snelheid en doen dingen op de automatische piloot. De filosofie van Rituals is juist gefocust op ontspanning en een stap terugnemen om van de kleine dingen in het leven te genieten. Het is hun passie om van dagelijkse routines bijzondere geluksmomenten te maken. Tijd nemen voor een goede kop koffie of thee is er wat TopBrewer betreft ook zo één. Wij zijn trots dat Rituals heeft gekozen voor het concept van TopBrewer. 

Rituals is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetics combineert. Alle producten van Rituals zijn geïnspireerd op authentieke oosterse tradities. Na de opening van de allereerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden openingen in diverse steden over de hele wereld. Inmiddels heeft dit luxe cosmeticamerk meer dan 800 winkels, meer dan 2700 shop-in-shops en vier City Spa’s verspreid over 33 landen wereldwijd.  

Bij Rituals houden ze ervan om mooie dingen te creëren die je helpen om alledaagse routines te transformeren in bijzondere rituelen. Dat betekent dat alles moet kloppen; de geuren, de producten, het design, de winkels, de service en de ervaring. TopBrewer gaat ook voor de ideale beleving en sluit met zijn unieke design en concept perfect aan bij die van House of Rituals:  

Ter ere van het 20-jarig jubileum heeft Rituals een nieuw holistisch winkel- en lifestyle concept gelanceerd met de opening van onze flagshipstore House of Rituals 

Met de lancering van de Mind Spa medio mei 2021, vervult Rituals de behoefte aan een toevluchtsoord waar lichaam, geest en ziel kunnen ontsnappen aan de hectiek van het stadsleven. Even een moment om te heroriënteren, op te laden en nieuwe energie op te doen. 

Voor en na de stressverlagende behandelingen, deskundige meditatielessen en workshops bieden wij klanten een TopBrewer koffie of thee aan. De stijl en mogelijkheden van TopBrewer zijn volledig in lijn met de beleving binnen House of Rituals’. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X