Skip to main content

In een prachtig jaren ‘30 pand in hartje Twello bevindt zich Popup Office, één van onze nieuwste klanten. Dit bedrijf is in 2020 opgericht vanuit de visie dat het werken op kantoor, zoals wij tot begin 2020 deden, voorgoed zal veranderen. De afgelopen 2 jaar hebben we gemerkt dat veel werkzaamheden zich prima lenen om op afstand uitgevoerd te worden. Flexibiliteit in het waar en wanneer werken werd door werknemers als prettig ervaren. Het liefst op een werkplek dichtbij huis, maar niet aan de keukentafel. De missie van Popup Office is om een inspirerende werkplek te creëren dichtbij (t)huis.

Walk-in Office

Begin juli organiseerde Popup Office een walk-in office voor bedrijven die een blik wilden werpen op de inrichting ter inspiratie. Een soort walk-in closet, maar dan op kantoorgebied. TopBrewer was ook van de partij! Popup Office heeft mooie, inspirerende en luxe zit-sta werkplekken ontwikkeld voor iedere werknemer die niet per se naar kantoor hoeft, maar niet vanuit huis wil werken. Het karakteristieke meubilair van König + Neurath (bureaus, stoelen en scheidingswanden) is volledig op elkaar afgestemd. Eén plek. Eén merk. Eén ervaring. Je kunt hier gerust met zeker 13 mensen ongestoord werken, want zelfs de akoestiek is tiptop in orde.

Prominente plek voor TopBrewer 

Popup Office is met een duurzame visie ingericht. Aan alles is gedacht. Van het plafond tot aan het tapijt. En je raadt het vast al… Alle werknemers die hier gebruik gaan maken van zo’n prachtige flex werkplek, kunnen op innovatieve wijze een heerlijk kopje koffie zetten met de TopBrewer. Deze heeft een prominente plek gekregen in het pand. Zij staat te shinen in het midden van de werkvloer. De duurzame visie van TopBrewer sluit perfect aan bij die van Popup Office. Daarnaast zorgt het design in combinatie met de technische snufjes die TopBrewer te bieden heeft voor een hippe en eigentijdse uitstraling. Je snapt vast wel dat wij apetrots zijn op deze nieuwe klant!

Wil jij de TopBrewer ook toevoegen aan de inrichting van jouw kantoor? Laat je dan hier inspireren en drink eens een kop koffie met ons om samen te kijken naar de mogelijkheden van TopBrewer bij jou op kantoor.

Contact