Skip to main content

Facto.nl deed onderzoek naar aanbevolen Nederlandse leveranciers, Partner of Choice, en wij behaalden de top 10!
Om facility professionals een helpende hand te bieden in het enorme scala aan leveranciers heeft Facto een selectieve enquête gehouden in 9 relevante werkgebieden. Waaronder Koffieleveranciers. De focus bij de koffieleveranciers lag vooral op de koffietrends. Facto stelde vier trends op:

  1. De algemene koffiebeleving
  2. Optie voor alternatieve melk keuze
  3. Duurzaamheid
  4. Circulariteit (traceerbaarheid en hergebruik)

Wow! Workplace Experience

Het koffiemomentje tussen het werken door is belangrijker dan ooit om de kantoor dynamiek weer terug te brengen. TopBrewer draagt hieraan bij met haar unieke en volledige Touchfree koffieconcept. Met haar Remote Access Technology zorg je met TopBrewer voor een ultieme koffiebeleving op kantoor. Niet alleen te besturen via de TopBrewer-App op je eigen smart devices maar nu ook via TopBrewerVoice. Vraag het Siri!

Dual-Milk Systeem

Met het dual-milk systeem biedt je eenvoudig de keuze voor bijvoorbeeld volle melk, haver- of amandelmelk. Zo geniet je van een cappuccino of flat white met voor ieder wat wils!

Circulair

Duurzaamheid en circulariteit staat bij TopBrewer hoog in het vaandel. Zo zetten wij ons, met ons eigen Impact Trade initiatief, in voor onze koffieboeren, hun families en hun leefomgeving en bieden wij, in samenwerking met Lucky Cup, gerecyclede koffiecups gemaakt van ons koffiedrab, aan. Een goed initiatief dat wij graag omarmen!

TopWater

Voor een heerlijke verfrissing op zomerse kantoordagen biedt TopBrewer niet alleen koffie maar ook gekoeld plat of bruisend water, vers getapt uit de elegante design kraan. Serveer het met een vers takje munt of stukjes fruit voor een smaakvolle variatie.

Lees het volledige artikel op Facto.nl en open het Digimagazine voor alle onderzoeksresultaten.
TopBrewer laat je graag zien hoe haar concept nauw aansluit bij deze trends en hoe het koffieconcept perfect past in het anderhalve meter kantoor.
Neem contact op via +31(0)35 201 8870 of info@topbrewer.nl.
 

 
Vind je dit artikel interessant? Lees hieronder ook onze gerelateerde artikelen:
“Hey Siri, make my coffee please!” | TopBrewerVoice
De toekomst is Touchfree | TopBrewer’s innovatie & techniek
Terug naar Kantoor | Coffee Unites