Skip to main content

Onze missie is om de beste kwaliteit koffie te verkopen. De reis die de koffieboon van TopBrewer aflegt, is een zorgvuldig proces dat vakmanschap vereist en maatschappelijk bewustzijn. Van de koffieplantage tot jouw gepersonaliseerde kop koffie zijn we constant bezig om een optimale smaaksensatie te creëren.

Amokka Coffee Roasters

Dit kunnen wij uiteraard niet alleen. In Denemarken staat TopBrewers inhouse koffiebranderij. Amokka Coffee Roasters biedt al ruim 10 jaar diverse koffiemelanges aan die met grote zorg zijn samengesteld. De koffiebonen worden in het land van herkomst eerst zorgvuldig geselecteerd. Na het testen van de samples worden ze direct verzonden aan onze branderij in Kopenhagen. Elke batch wordt hier zorgvuldig getest door de ‘Master Roaster’. Deze meesterbrander vindt de exacte ‘sweet spot’ waar de koffie de beste smaak en aroma heeft.

We branden onze koffie met precisie. De afgelopen jaren hebben wij dit proces geoptimaliseerd en eigen gemaakt. TopBrewers vakmanschap is verfijnd en subtiel. We branden in kleine batches, zodat we altijd dagverse koffie hebben. Naast onze bestaande blends, kunnen wij in samenspraak met de meesterbrander een koffiesmaak maken die past bij de wensen en smaakvoorkeuren van onze klant. Bijzonder, toch? Met cupping sessies testen wij onze eigen blends ook regelmatig om de vers-kwaliteit te waarborgen.

Amokka Coffee Roasters maakt jaarlijks een forecast met TopBrewer. Dit is om te voorkomen dat er ‘niet verse’ ongebruikte koffiebonen op voorraad zijn. Op deze manier waarborgt TopBrewer het vers predicaat. Na het branden worden de koffiebonen met de grootste zorg verpakt in eco-vriendelijke verpakkingen. Deze voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en bevatten geen aluminium, dus milieuvriendelijk! Hiermee dragen we niet alleen bij aan duurzaamheid en circulariteit, maar wat nog belangrijker is: Onze koffie blijft lekker vers.

Met onze Amokka koffie is TopBrewer volledig transparant over de weg die de koffie aflegt. Van bean to cup! TopBrewer biedt een optimale smaaksensatie. Wil je meer weten over ons innovatieve koffieconcept? Lees dan hier ons e-book en ‘get inspired’.

Contact