Skip to main content

TopBrewer concentreert zich volledig op de klantbeleving met ’s werelds eerste under-the-counter koffiemachine. Een mooi voorbeeld hiervan is de Prinsenhof Suite. Deze ligt op slechts enkele meters van het bruisende stadscentrum van Amsterdam. De suite is gevestigd in een recent gerenoveerd monumentaal 17e-eeuws pand. Op het Prinsenhof stonden vroeger een voormalig klooster en een hotel voor ‘Princes & Gentlemen of standing’. In het naastgelegen pand bevindt zich Prinsenhof Suite. Vroeger deed het dienst als koetsierswoning. Ook al is Prinsenhof Suite gehuisvest in een monumentaal pand, het voldoet aan alle eisen van een moderne gast: slim, service & duurzaamheid.

In zo’n setting zorgt een koffiemachine van TopBrewer voor een unieke ambiance. De TopBrewer is in deze suite wel op een hele bijzondere plek ingebouwd. Je ziet slechts de design kraan bovenop een wandkast staan en verder is de machine (onzichtbaar) ingebouwd achter het meubel. Een mooi voorbeeld van de innovatieve mogelijkheden van TopBrewer. Geen uitdaging is ons te gek!

Doordat TopBrewer modulair is op te bouwen, past de machine in elk design. Het team van TopBrewer denkt mee vanaf de tekentafel tot de daadwerkelijke installatie. Zo haal jij als klant altijd het mooiste resultaat. In dit geval kunnen gasten van Prinsenhof Suite tijdens hun verblijf genieten van een heerlijke kop koffie van barista kwaliteit, voordat zij hartje Amsterdam gaan ontdekken.

Ook op werkplekken kan TopBrewer een setting creëren die perfect aansluit bij de wensen van de klant. Er worden soms hele specifieke meubels ontwikkeld. De TopBrewer kan geïntegreerd worden in bestaande meubels, als stand alone, of zelfs deel uitmaken van een entree, social hub of collaboration tool. Met haar minimalistische stijl en elegantie is TopBrewer een game changer. Het touchfree koffieconcept TopBrewer vormt dan het centrale middelpunt.

Wil jij het beste concept aanbieden aan jouw personeel en klanten? Ga je altijd voor de ultieme beleving en is geen innovatie je te gek? Dan is TopBrewer echt iets voor jou!

Contact