afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

New Black

Kent u het WTC in Almere? Het is een 120 meter hoog gebouw in het centrum van Almere, het hoogste WTC in de Benelux en biedt ruimte aan alle ondernemers in Almere en omstreken om te ondernemen, ontmoeten, netwerken en te pionieren.  

Met enige trots kunnen wij melden dat op maar liefst de 29e verdieping van dit indrukwekkende pand, zich een nieuwe klant van TopBrewer bevindt: New Black’. Dit is een ambitieus bedrijf met een sterke focus op het opnieuw uitvinden van bedrijfsmodellen voor de retail, die inspelen op toekomstige consumententrends door het complexe IT-landschap te vervangen door een uniform handelsplatform. Het doel van dit platform is o.a. om de interactieve winkelervaring voor de consument te optimaliseren en gemak te creëren.  

TopBrewer gaat net als New Black voor innovatie. Ons touchfree koffieconcept past dus goed in deze werkomgeving. Sinds een maand kan het personeel van New Black de werkdag beginnen met een gepersonaliseerde kop koffie die op een innovatieve manier gezet wordt. Gaan de koffieliefhebbers van New Black voor een espresso, cappuccino, latte, of toch voor traditioneel ‘Black’? 

Wat de keuze ook wordt, TopBrewer zal ervoor zorgen dat personeel en klanten een wauw-effect ervaren in het prachtige kantoor op die 29e verdieping van het WTC! Niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid en hygiëne worden gewaarborgd.  

Het unieke design met de technische snufjes die TopBrewer te bieden heeft, zorgt ervoor dat jouw bedrijf een hippe eigentijdse uitstraling heeft. Met de verwennerij van de premium coffee, resulteert dit in de perfecte journey voor alle koffieliefhebbers van New Black.  

Wil jij ook koploper worden op het gebied van innovatie en met TopBrewer een uniek meetingpoint creëren bij jou op de werkplek? Laat je inspireren & ervaar direct de mogelijkheden van TopBrewer op jouw locatie aan de hand van onze design tool! 

Kijk welke settings jij kunt creëren. Klik hier om de design tool te openen. We horen graag welke samenstelling jouw voorkeur heeft.

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X