Skip to main content

Het aantal millennials is de snelstgroeiende groep op kantoren. Hoe kunnen bedrijven inspelen op deze trend? En hoe biedt je een innovatieve werkplek-inrichting? Lees hier hoe…
millennials
TopBrewer App | Be your own barista
TopBrewer biedt hét koffieconcept voor corporate workplaces en future office designs. De traditionele bean-to-cup koffiemachine is omgetoverd tot een innovatief under-the-counter concept; App gestuurd. Barista skills Met TopBrewer personaliseer je jouw koffie volledig naar eigen smaak. Verse koffie. Verse melk. Vers water. Creëer een wow-factor!
TopBrewer is een IoT-koffie-concept. Met #overtheair (overnight) software updates naar iedere #TopBrewer blijven we continue up to date en bieden we de meest ideale koffie-ervaring.
Het unieke design van TopBrewer maakt het mogelijk om het concept in iedere gewenste omgeving toe te passen van breakout zone tot pentries. TopBrewer is zo ontworpen om aan de behoeften van de koffieliefhebber te voldoen. Lees meer in onze blog: Hoe creëer je de beste werkplek om nieuw jong talent aan te trekken? of bekijk het artikel TopBrewer als Breakout Zone of Social Hub
TopBrewer @QBE Insurance
Smart Office Dankzij deze revolutionaire #technologie kunnen we flexibel en proactief acteren om de koffiebeleving continue het wow-gevoel te geven. TopBrewer is smart koffie(lees meer over hoe TopBrewer kan bijdragen aan een smart office) en biedt de millennials een koffie-ervaring die ze niet meer vergeten: #beyourownbarista.
TopBrewer @CBRE