afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Marketingsessie

De afgelopen maanden heeft TopBrewer er weer een paar hele mooie klanten bij gekregen. Alle koffieliefhebbers van deze bedrijven genieten nu dagelijks van hét touchfree koffieconcept van TopBrewer, waarmee zij via een app op een innovatieve manier een gepersonaliseerde kop koffie kunnen zetten. Dat maakt ons trots! 

Online marketing TopBrewer 

Natuurlijk is het onze missie om de koffie experience van nog veel meer bedrijven naar een hoger level te brengen. Simple as that. Daarom ligt de focus van TopBrewer de komende periode nog meer op online marketing. We gaan nog iets meer gas geven om te laten zien waarom TopBrewer van toegevoegde waarde is bij jou op de werkvloer. Houd je vast… 

Samen met onze marketeers van Sticky Marketing hebben we gekeken hoe we op een zo slim mogelijke manier niet alleen de naamsbekendheid van TopBrewer kunnen uitbouwen, maar ook leads kunnen genereren. Naast posts op sociale media en de daaraan gerelateerde nieuwsberichten op de website, is ondertussen de vindbaarheid via Google Adwords al verhoogd en zijn er verschillende sponsored campagnes in LinkedIn opgezet. Lekker bezig, dus! 

Heb jij TopBrewer al in jouw netwerk voorbij zien komen of gedeeld met anderen? Wie weet staat onze fancy design koffiekraan dan binnenkort wel bij jou op kantoor te shinen. Dé verwennerij voor koffieliefhebbers.  

Check onze website en ‘get inspired’. 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X