Skip to main content

Het moment is eindelijk aangebroken dat de kantoren hun deuren één voor één weer openen. ‘Hybride’ werken is inmiddels een bekend fenomeen en een groot deel van de medewerkers heeft al een goede balans weten te vinden tussen de werkplek thuis en op kantoor. Thuiswerken is comfortabel, maar op kantoor werken biedt productiviteit en creativiteit. Keek jij er ook zo naar uit om bij de start van de werkdag je collega’s weer in real life te ontmoeten bij de koffiemachine voor een goed gesprek? Fijn dat het weer kan!

De heropening van jouw kantoor is een perfect moment om samen met alle werknemers onder het genot van een kop koffie weer eens echt bij te praten. De afgelopen tijd hebben we allemaal ervaren hoe het is om niet in nauw contact te staan met je collega’s. Om de algehele spirit een boost te geven, kun je ervoor zorgen dat de opening van jouw kantoor een feestelijk tintje krijgt. Goed idee, toch?

Onze TopBrewer barista’s komen graag op bezoek om jouw medewerkers te verrassen met een lekkere kop verse TopBrewer koffie. Wordt het een winterse Macchiato of een Flat White? Of misschien wel één van de specialties die vooral in deze herfstperiode het proberen waard is, zoals een Moccachino of Pumpkin Spice Latte. De koffieliefhebbers op kantoor lopen hier vast en zeker warm voor! Koffie als verbindende factor, een ‘thuisgevoel’ gecreëerd op kantoor.

Zie jij zo’n ‘koffiefeestje’ @ the office wel zitten? Neem dan contact met ons op om alle ins & outs door te nemen. Ben jij nu nog geen zeer gewaardeerde klant van ons, maar wil je wél van de opening straks een feestelijk moment maken? Dat kan! Via telefoonnummer +31 (0)352018870 bespreken we samen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Contact