Skip to main content

Sinds 1 maart is Barbara Palthe begonnen binnen ons team als Customer Succes Manager. Barbara heeft hiervoor bij Spaces gewerkt als Operations Manager Nederland en heeft veel ervaring met het tevreden houden en ontzorgen van verschillende type klanten en relaties. Hospitality zit in haar bloed en ze is een echte people person. Barbara stelt zich hieronder graag even aan je voor. Lees je mee?

“In mijn vrije tijd ben ik te vinden in een kroeg, op een terras of in een restaurant want ik houd van lekker eten met een goed wijntje erbij. En ik ben dol op het maken van verre reizen. Tja en tijdens Corona moeten we dit allemaal een beetje anders invullen dus heb ik bovenstaande tijdelijk ingeruild voor wandelingen langs de Amstel en etentjes met vrienden thuis. Ohja…niet geheel onbelangrijk, ik drink heel graag een pure zwarte koffie ????”

“Bij TopBrewer ga ik me bezighouden met het onderhouden van de bestaande relaties en leuke activiteiten organiseren voor onze klanten. Dus mocht je een keer een vraag hebben, chroom niet en bel of mail me gerust!

Contact