afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Laat je inspireren door een virtuele tour

Veranderen jouw thuiswerkers langzamerhand ook weer in kantoorpersoneel dat minstens de helft van de week fysiek aanwezig is? Wat zou het dan fantastisch zijn als je jouw medewerkers bij de start van de dag kunt verblijden met een heerlijk geurende kop koffie!

Niet zomaar één, maar duurzame koffie van barista kwaliteit, vers getapt uit de TopBrewer koffiemachine, hét touchfree koffieconcept voor werkomgevingen.

Deze smaakmakende eyecatcher past met haar minimalistische design in elke gewenste setting. De aansturing via de app en het personaliseren van de koffievoorkeur brengt een hoog kwaliteits- en belevingsgevoel bij jouw medewerkers en eventuele gasten.

En wat het allemaal nóg aantrekkelijker maakt: het systeem is o.a. uit te breiden met gekoeld plat en bruiswater. Met opnieuw een tropische zomer op komst, is een koel glas water tijdens het werk een welkome (bijna noodzakelijke) verfrissing. En dat scheelt toch weer behoorlijk wat plastic flessen! Dubbel fijn dus.

Wil jij alvast de smaak, het stijlvolle design en de innovatieve techniek van de TopBrewer koffiemachine ‘proeven’, voordat je hem integreert in jouw werkomgeving?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een virtuele tour. We showen al onze producten en bespreken de mogelijkheden, waardoor de keus voor een TopBrewer een stuk eenvoudiger wordt!

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X