afspraak-maken
Plan een afspraak

Koffiemachine op het werk

Een goede koffiemachine op het werk kan de productiviteit van de werknemers verbeteren. Een heerlijke kop koffie is dan ook één van de beste manieren om de werkdag mee te beginnen. Dus waarom besparen op een koffiemachine op het werk?

Een koffiemachine op het werk met klasse

Een goede koffiemachine voor het bedrijf vinden is niet makkelijk. Wij weten daar alles van en weten dat er veel komt kijken bij het kiezen van de juiste koffiemachine. Er zijn tegenwoordig dan ook erg veel koffiemachines om uit te kiezen.

Ben je op zoek naar een full-service organisatie dat niet alleen een passend koffiemachine aanbied? Maar die vanaf het begin direct betrokken is en meedenkt over het hele plaatje? Dan is een TopBrewer wat voor jouw organisatie. Met een minimalistisch design en de allernieuwst technologie is de TopBrewer een echte game changer. Met een team van workplace managers, architecten, projectinrichters en facility teams zorgen wij ervoor dat de koffiemachine op de juiste manier op het werk geïnstalleerd wordt.

Bij de start van de dag is de koffiemachine eenvoudig te gebruiken met je eigen app. Met een onbeperkte vrijheid tot creëren van je zelf samengestelde kop koffie kan je er elke werkdag van genieten.

Koffiemachine op het werk met versgemalen bonen

Alleen een goede koffiemachine is niet genoeg, de kwaliteit koffiebonen zijn ook erg belangrijk. Koffiebonen zijn namelijk op vele verschillende manieren te branden. Daarom worden al onze koffiebonen gebrand in onze eigen branderijen. Daarbij zijn wij in goed contact met onze koffieboeren, hierdoor

Over TopBrewer

Benieuwd of een TopBrewer de koffiemachine voor bij jou op het werk is? Wij adviseren jou hier graag over. Proef ook meteen onze koffie en ervaar hoe de koffiemachine werkt. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo