afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Koffiemachine op het werk

Een goede koffiemachine op het werk kan de productiviteit van de werknemers verbeteren. Een verse barista koffie is dan ook één van de beste manieren om de werkdag te starten. TopBrewer biedt deze unieke koffiebeleving met barista-kwaliteit koffie. 

Een koffiemachine op het werk met klasse

Een goede koffiemachine voor het bedrijf vinden is niet makkelijk. Wij weten daar alles van en weten dat er veel komt kijken bij het kiezen van de juiste koffiemachine. Er zijn tegenwoordig dan ook erg veel koffiemachines om uit te kiezen.

Ben je op zoek naar een full-service organisatie dat niet alleen een passend koffiemachine aanbiedt? Maar die vanaf het begin direct betrokken is en meedenkt over het hele plaatje? Dan is een TopBrewer de partner voor jouw organisatie. Met een minimalistisch design en de allernieuwst technologie is de TopBrewer een echte game changer. Met een team van workplace managers, architecten, projectinrichters en facility teams zorgen wij ervoor dat de koffiemachine op de juiste manier op het werk geïnstalleerd wordt.

Bij de start van de dag is de koffiemachine eenvoudig te gebruiken met je eigen app. Met een onbeperkte vrijheid tot creëren van je zelf samengestelde kop koffie kan je er elke werkdag van genieten.

Koffiemachine op het werk met versgemalen bonen

Naast een goede koffiemachine, hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit van onze koffiebonen. Dit proces van telen en branden luistert zeer nauw. Om de kwaliteit van de koffiebonen te blijven garanderen, testen en branden wij iedere batch zelf in onze eigen branderij.  Om dit proces te waarborgen hebben wij een directe samenwerking met onze eigen koffieboeren opgezet. Hieruit voortvloeiend investeren wij dan ook weer direct in hun koffieplantages, de arbeidsomstandigheden en leefomgeving. Dit noemen wij Impact Trade

Over TopBrewer

Benieuwd of een TopBrewer de koffiemachine voor bij jou op het werk is? Wij adviseren jou hier graag over. Proef ook meteen onze koffie en ervaar hoe de koffiemachine werkt. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

  Microsoft logo
  Powerhouse logo
  Prowarehouse logo
  Randstad logo
  Loyens logo
  Konig Neurath logo
  Gemeente Deventer logo
  Jaz logo
  Cooper logo
  Bakertilly logo
  Kaan Architecten logo
  Bestseller logo
  CMM - Collega of MultiMedia logo
  Equinix logo
  Interfood logo
  Juniper logo
  PON logo
  Synchroon logo
  Oudendal Groep logo
  ZUS logo
  Gemeente Alkmaar logo
  Kabaz logo

  Touchfree koffie zetten
  met de TopBrewer App!


  Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

  App StorePlay store

  X