afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Koffiemachine kantoor

Op zoek naar een koffiemachine met een wow-factor voor het kantoor? Een die aan alle behoefte van een koffieliefhebber kan voldoen en past in het anderhalvemeter kantoor? Dan is een TopBrewer de juiste keuze voor jou.

TopBrewer koffiemachine op jouw kantoor?

TopBrewer is ‘s werelds eerste koffieconcept dat via een App op jouw eigen telefoon bediend wordt. Alleen de elegante designkraan is zichtbaar. De brew unit en het koelsysteem voor verse melk is in de kast geplaatst, onder het blad. Hiermee hebben we de traditionele ‘table top’ koffiemachine omgetoverd tot een hoogstaand innovatief product. De koffiemachine wordt via software aangestuurd, en door deze nieuwste techniek zorgt het voor een unieke beleving bij iedere kop koffie. Met de remote access technology wordt koffiezetten eenvoudig voor iedere gebruiker. Met één druk op de knop personaliseer je jouw eigen koffie naar eigen receptuur en smaakwensen. Je bewaart deze favoriet eenvoudig  zodat je iedere keer, waar je ook bent en er een TopBrewer koffiemachine staat, geniet van jouw eigen samengestelde kop koffie.

Uniek koffieconcept

TopBrewers concept past perfect in de nieuwe anderhalve kantooromgeving. De workplace experience wordt nu nog belangrijker. Met TopBrewer als centraal koffiepunt wordt de kantoordynamiek gestimuleerd; het contact met collega’s, het kletspraatje onderweg naar een meeting of een korte brainstorm bij de koffiemachine. Coffee Unites. In de ideale gezonde werkomgeving voelen medewerkers zich thuis en krijgen ze energie. Het in beeld brengen van de gebruikersbehoefte is zeer belangrijk om doelen te stellen en de werkomgeving aan te laten sluiten bij de verwachtingen van de gebruikers.

TopBrewer geeft hierin graag haar advies. Met onze ervaring en de vele diverse workplace experiences die wij gecreëerd hebben, kunnen wij klantspecifiek gericht advies geven. Zodra er gekozen is voor de TopBrewer stellen wij een projectteam samen om het proces op de locatie te begeleiden. Om de plaatsing efficient te laten verlopen, besteden wij veel aandacht aan het voortraject. Dit betekent dat wij met het TopBrewer projectteam al vroeg in het proces nauw samenwerken met architecten, projectinrichters, workplace manager, cateraars en facility teams. Op deze manier waarborgen we de technische details en kunnen we de gewenste hoge kwaliteit koffiebeleving aanbieden. Van tekentafel tot aan de installatie. En ook daarna stimuleren wij het partership. Samen met de klant maken wij gerichte afspraken die voldoen aan ieders wensen en waarmee wij een unieke koffiebeleving kunnen blijven garanderen.

Met het realtime dashboard is het mogelijk om alle statistieken van de koffiemachine op het kantoor te bekijken. Dit vereenvoudigt de operating processen. Met TopBrewers CoffeeCloud kun je zelf effectiever en efficienter de dagelijkse rondes inplannen en behoud je de optimale koffiebeleving. Ontvang direct een meldingen via de App of via de mail als bijvoorbeeld de koffiebonen bijgevuld moeten worden, er gereinigd moet worden of er onderhoud gepleegd moet worden. Hierdoor acteer je proactief op dagelijks onderhoud en service en voorkom je ‘out of order’.

Benieuwd naar de koffiemachine?

Is dit de koffiemachine voor bij jou op het kantoor? Wij vertellen je graag alles over de TopBrewer. Kom langs bij onze showroom en probeer de koffiemachine zelf uit of neem contact met ons op!

  Microsoft logo
  Powerhouse logo
  Prowarehouse logo
  Randstad logo
  Loyens logo
  Konig Neurath logo
  Gemeente Deventer logo
  Jaz logo
  Cooper logo
  Bakertilly logo
  Kaan Architecten logo
  Bestseller logo
  CMM - Collega of MultiMedia logo
  Equinix logo
  Interfood logo
  Juniper logo
  PON logo
  Synchroon logo
  Oudendal Groep logo
  ZUS logo
  Gemeente Alkmaar logo
  Kabaz logo

  Touchfree koffie zetten
  met de TopBrewer App!


  Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

  App StorePlay store

  X