afspraak-maken
Plan een afspraak

Koffiemachine kantoor

Op zoek naar een unieke koffiemachine voor het kantoor? Een die aan alle behoefte van een koffieliefhebber kan voldoen? Dan is een TopBrewer de juiste keuze voor jou.

TopBrewer koffiemachine op jouw kantoor?

Een TopBrewer is niet zomaar een koffiemachine op kantoor. Het heeft de traditionele koffiemachine omgetoverd tot een hoogstaand innovatief product. Met een stijlvolle kraan en de nieuwste technieken zorgt het voor een speciale beleving bij iedere kop koffie. Met de app-gecontroleerde techniek is het mogelijk om met één druk op de knop je eigen gepersonaliseerde koffie aan te sturen. Je eigen receptuur is eenvoudig te bewaren zodat je telkens van je eigen samengestelde kop koffie kan genieten.

Uniek koffieconcept

Een koffiemachine op het kantoor plaats je niet zomaar, zo ook een TopBrewer niet. Elke klant krijgt gehele het proces ondersteuning van het TopBrewer projectteam. Tijdens dit proces werken we met architecten, projectinrichters, workplace manager, cateraars en facility teams. Op deze manier zorgen we dat alles geregeld wordt. Van tekentafel tot aan de installatie en de nazorg.

Het unieke design zorgt ervoor dat het concept in iedere omgeving te plaatsen is, van corporate office tot aan de future workplaces. Daarbij is de kraan zo ontworpen dat het met haar minimalistische design eenvoudig weg te werken is in elk blad. 95% van de TopBrewer is namelijk niet te zien.

Met een realtime dashboard is het mogelijk om alle statistieken van de koffiemachine op het kantoor te bekijken. Krijg direct een meldingen via de app of via de mail. Hierdoor is het mogelijk om meteen te handelen als er bijvoorbeeld een stroring is.

Benieuwd naar de koffiemachine?

Is dit de koffiemachine voor bij jou op het kantoor? Wij vertellen je graag alles over de TopBrewer. Kom langs bij onze showroom en probeer de koffiemachine zelf uit of neem contact met ons op!

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo