afspraak-maken
Plan een afspraak

Koffie op kantoor

Een kop koffie op kantoor is een goed moment om de dag mee te starten. Bij bijna iedere medewerkers is een goed kop koffie dan ook een belangrijke secundaire voorwaarde. De één houdt meer van een sterke kop in de ochtend en de ander wil juist een zachtere. Vele mensen vele wensen. Maar het verschil tussen verse bonenkoffie en een verwerkte koffie proeft iedereen wel. Maar ook in koffiebonen zitten grote verschillen. Wij van TopBrewer werken daarom alleen maar met de beste kwaliteit bonen. Zo kan iedereen beginnen met een lekker kop koffie op kantoor.

Niet zomaar een koffie op het kantoor

Bij TopBrewer draait alles om de koffiebeleving en niet zomaar om een kop koffie op kantoor. Voor de echte koffiebeleving is gekeken hoe de traditionele koffiemachine te innoveren is. Onze koffiemachine is zo ontworpen dat het de topkwaliteit heeft van een barista levert.  Met een minimalistisch design past het perfect in elke omgeving. De stijlvolle kraan zorgt voor een vernieuwende gebruikservaring. Met een speciaal opgezette app is het mogelijk om met een druk op de knop jouw favoriete kop koffie aan te sturen. Geniet van een kop koffie op het kantoor, elke dag.

koffiemachine kantoor

Duurzame koffie op het kantoor

Voor het maken van de perfecte kop koffie is buiten een goede koffiemachine, ook belangrijk dat de juiste bonen gebruikt worden. Daarom zijn wij vanaf het begin betrokken bij de bean-to-cup proces.  Op deze manier leveren wij niet alleen uitstekende kwaliteit bonen. Maar zorgen wij er ook voor dat de werkomstandigheden van de lokale boeren goed zijn, en dat de natuur behouden wordt. Op deze manier kunnen we niet alleen nu, maar over 30 jaar ook genieten van een heerlijk kop koffie.

TopBrewer koffie

Benieuwd wat TopBrewer voor jou als organisatie kan betekenen? We drinken graag een kop koffie met je om de wensen door te spreken en je te kunnen voorzien van een passend advies.

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo