afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Koffie op kantoor

Bijna iedereen start de dag met een kop koffie op kantoor. Het is zelfs een van de belangrijkste ongeschreven secundaire arbeidsvoorwaarde. Velen zijn ook koffieliefhebber en hebben thuis ook een verse koffiebonen machine. Zoveel mensen zoveel wensen. De één houdt van een sterke espresso in de ochtend en de ander wil juist een zachtere smaak maar met verse melk. Verse koffie is dan ook een must. TopBrewer geeft graag haar advies voor de ideale koffiesetting op jouw kantoor. 

Niet zomaar een koffie op het kantoor

Bij TopBrewer draait alles om de koffiebeleving en niet om snel en in een hoog tempo meerdere koppen koffie op kantoor te schenken. Voor de echte koffiebeleving is gekeken hoe de traditionele koffiemachine op een toekomstbestendige wijze te realiseren is. De TopBrewer koffiemachine is zo ontworpen dat het de topkwaliteit van een barista levert.  Met het minimalistisch design, alleen de elegante design kraan is zichtbaar, past het koffieconcept perfect in elke omgeving. De TopBrewer App (iOS en Android) zorgt voor een vernieuwende gebruikservaring. Via de App is het mogelijk om met een druk op de knop jouw favoriete kop koffie te zetten. Geniet van een kop koffie op het kantoor, elke dag.

koffiemachine kantoor

Duurzame koffie op het kantoor

Voor het maken van de perfecte kop koffie is buiten een goede koffiemachine, ook belangrijk dat de juiste bonen gebruikt worden. Daarom zijn wij vanaf het begin betrokken bij de bean-to-cup proces.  Op deze manier leveren wij niet alleen uitstekende kwaliteit bonen, maar zorgen wij er ook voor dat de werkomstandigheden en de leefomgeving van de lokale koffieboeren en hun families goed zijn. Op deze manier kunnen we niet alleen nu, maar over 30 jaar ook genieten van een (h)eerlijk kop koffie.

TopBrewer koffie

Benieuwd wat TopBrewer voor jou als organisatie kan betekenen? We drinken graag een kop koffie met je om de wensen door te spreken en je te kunnen voorzien van een passend advies.

  Microsoft logo
  Powerhouse logo
  Prowarehouse logo
  Randstad logo
  Loyens logo
  Konig Neurath logo
  Gemeente Deventer logo
  Jaz logo
  Cooper logo
  Bakertilly logo
  Kaan Architecten logo
  Bestseller logo
  CMM - Collega of MultiMedia logo
  Equinix logo
  Interfood logo
  Juniper logo
  PON logo
  Synchroon logo
  Oudendal Groep logo
  ZUS logo
  Gemeente Alkmaar logo
  Kabaz logo

  Touchfree koffie zetten
  met de TopBrewer App!


  Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

  App StorePlay store

  X