afspraak-maken
Plan een afspraak

Koffie op het werk

Koffie op het werk is al een lange tijd onmisbaar voor de werknemer en jezelf. De gemiddelde medewerker drinkt zo 3 koppen koffie per dag. De kwaliteit van de koffie is hierbij erg belangrijk. Maar met welke koffiemachine kun je deze kwaliteit waarborgen en je werknemers het koffieplezier geven dat ze verdienen? Een belangrijke stap om dit te achterhalen is om naar de wensen van je medewerkers te luisteren. Door al deze wensen te inventariseren ontstaat er een beeld van een geschikte koffiemachine. Hulp hierbij nodig? Wij helpen je hier graag bij.

Een TopBrewer voor de lekkerste koffie op het werk

Kies je voor een TopBrewer? Dan kies je voor kwaliteit koffie op het werk. De TopBrewer is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de koffieliefhebber te voldoen. Met het unieke design is het mogelijk om de koffiemachine in iedere gewenste omgeving toe te passen. Van de future workplace tot aan de corporate office. TopBrewer heeft van de traditionele koffiemachine een innovatief product gemaakt. In 25 seconde is het al mogelijk om een vers kop koffie via je smartphone of tablet te zetten. Met een speciaal ontwikkelde app personaliseer je je eigen kop koffie. Iedere keer je eigen samengestelde kop koffie.

koffie op het werk

Duurzame koffie op het werk

Voordat je van een heerlijk kop koffie op het werk kan genieten is er al heel wat werk vooraf gegaan. Dit start bij onze partners in het land ven herkomst van de koffiebonen. Ons doel is om de beste kwaliteit koffie te verkopen. Om dit te waarborgen maken wij alleen gebruik van perfecte, rijpe bessen geplukt met de hand. Met ons eigen apparatuur testen wij de bonen of het voldoet aan de vooraf opgestelde eisen. Deze topkwaliteit duurzame bonen komen van onze plantages uit Nicaragua, Ethiopië en Brazilië. Wij streven erna om de meest directie relatie met onze leveranciers te hebben. Op deze manier blijven wij zeker over de goede arbeidsomstandigheden van de koffieboeren.

Waarom TopBrewer

Wil jij de lekkerste koffie op het werk voor je medewerkers? Kom dan eens lang voor een kop koffie om je wensen door te nemen. Wij voorzien je graag van een passend advies.

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo