afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Koffie op het werk

Koffie op het werk is al een lange tijd onmisbaar voor de werknemer, gasten en jezelf. De gemiddelde medewerker drinkt zo 3 koppen koffie per dag. De kwaliteit van de koffie is hierbij erg belangrijk. Maar met welke koffiemachine kun je deze kwaliteit waarborgen en je werknemers het koffieplezier geven dat ze verdienen? Een belangrijke stap om dit te achterhalen is om naar de wensen van je medewerkers te luisteren. Door al deze wensen te inventariseren ontstaat er een beeld van een geschikte koffiemachine. Hulp hierbij nodig? Wij helpen je hier graag bij.

Een TopBrewer voor de lekkerste koffie op het werk

Kies je voor een TopBrewer? Dan kies je voor barista-kwaliteit koffie op het werk. De TopBrewer is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de koffieliefhebber te voldoen. Met het unieke design is het mogelijk om de koffiemachine in iedere gewenste setting toe te passen. En past het concept uitstekend in het anderhalvemeter kantoor. TopBrewer heeft van de traditionele koffiemachine een innovatief under-the-counter product gemaakt. In 25 seconde is het al mogelijk om een vers kop koffie via je smartphone of tablet te zetten. Met een speciaal ontwikkelde TopBrewer App personaliseer je jouw eigen favoriete kop koffie. Iedere keer weer jouw eigen samengestelde kop koffie.

koffie op het werk

Duurzame koffie op het werk

Bij TopBrewer staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voordat je van een heerlijk kop koffie op het werk kan genieten, hebben wij het proces van koffieplantage tot koffieboon nauwgezet begeleid. Dit start bij onze partners in het land ven herkomst van de koffiebonen. Met onze koffieboeren hebben we een intensieve en goede relatie opgebouwd. Ons doel is om de beste kwaliteit koffie aan te bieden. Om dit te waarborgen, selecteren wij alleen de perfecte, rijpe bessen welke met de hand geplukt worden. Met ons eigen apparatuur in onze eigen koffiebranderij testen wij de koffiebonen of het voldoet aan de vooraf door ons opgestelde eisen. Lees meer over het Impact Trade initiatief van TopBrewer waarmee we goede arbeidsomstandigheden en ook een goede leefomgeving voor de koffieboeren kunnen creëren.

Remote Access Technology

TopBrewer is continue in ontwikkeling. Het gebruik van de TopBrewer App is de perfecte oplossing in het anderhalvemeter kantoor. En niet alleen voor de gebruikers, maar ook voor operators is op afstand de koffiemachines beheren erg eenvoudig. De koffiemachine van TopBrewer is uitgerust met een eigen real time datamanagement systeem. Hiermee is op afstand het gehele koffiehuis te monitoren en stel je zelf effectief en efficiënt de koffierondes in langs de machine. Je weet immers exact wanneer je wat moet doen; van koffiebonen bijvullen tot het reinigen van de machine.

Waarom TopBrewer

Wil jij de barista-kwaliteit koffie op kantoor? Kom dan eens lang voor een kop koffie in onze showroom op de Zuidas in Amsterdam om je wensen door te nemen. Wij voorzien je graag van een passend advies.

  Microsoft logo
  Powerhouse logo
  Prowarehouse logo
  Randstad logo
  Loyens logo
  Konig Neurath logo
  Gemeente Deventer logo
  Jaz logo
  Cooper logo
  Bakertilly logo
  Kaan Architecten logo
  Bestseller logo
  CMM - Collega of MultiMedia logo
  Equinix logo
  Interfood logo
  Juniper logo
  PON logo
  Synchroon logo
  Oudendal Groep logo
  ZUS logo
  Gemeente Alkmaar logo
  Kabaz logo

  Touchfree koffie zetten
  met de TopBrewer App!


  Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

  App StorePlay store

  X