Skip to main content

Op sommige werkplekken kan het een sport zijn om de tijd te nemen voor collega’s. Even bijpraten onder het genot van een goede kop koffie. Volle agenda’s zorgen ervoor dat zo’n moment erbij inschiet. Zonde, want een gesprek tijdens de koffie levert je namelijk meer op dan je in eerste instantie zou denken. Het touchfree koffie concept van TopBrewer kan hier een prachtige rol in spelen. We hebben de voordelen van samen koffie drinken even voor je op een rijtje gezet:

  1. Verbinding

Een stroeve samenwerking met je collega’s kost veel energie. Je werkplezier kan er zelfs door beïnvloed worden. Als je tijdens het drinken van een goede kop koffie eens met elkaar in gesprek gaat, krijg je meer inzicht en begrip voor de ander en wordt de verbinding sterker. Wie weet ontdek je ineens raakvlakken met de ander? Met de TopBrewer als verbindende factor, krijgt het koffiepunt een andere functie. Het zal steeds meer een ultieme ontmoetingsplek worden.

  1. Vertrouwen

Verbinding met je collega’s zorgt voor vertrouwen op de werkvloer. En dat is de basis voor het bereiken van teamresultaten. Het drinken van koffie is hierbij een essentieel onderdeel. Tijdens een korte pauze kunnen collega’s even bijpraten, brainstormen en ideeën uitwisselen. Met de koffiemachine van TopBrewer kan iedere gebruiker via de TopBrewer app zijn of haar favoriete kop koffie samenstellen, opslaan en bereiden. In een handomdraai is er voor ieder wat wils en ook nog eens gepersonaliseerd! TopBrewer is ontworpen om een superieure koffiekwaliteit te leveren, vergelijkbaar met die van een barista.

  1. Ruimte voor innovatie

In een formele setting ervaren veel mensen een drempel om zich uit te spreken over kantoorzaken. Juist in een kleine, informele en vertrouwelijke setting ontstaan mooie dingen. En op welke plek kan dat beter dan in de koffiecorner op kantoor? Onder het genot van een kop verse koffie, getapt uit de elegante design kraan van TopBrewer, wordt een vastgelopen gesprek ineens opgelost. Het informele karakter van koffie drinken nodigt uit om het even over andere dingen te hebben dan het reguliere werk. Er ontstaat ruimte voor innovatieve, geniale ideeën waar je nog niet eerder aan gedacht had. De TopBrewer als creatieve hotspot, middelpunt van een dynamische werkomgeving en sociale interactie.

  1. Rust…

En wil je even ontsnappen aan een volle mailbox, lange to-do-list, enerverende klus of het rennen van overleg naar overleg? De unieke koffiebeleving van TopBrewer zorgt ook voor een moment van ontspanning… Wil jij deze eyecatcher binnenkort bij jou op de werkvloer? Laat je inspireren en lees hier alvast ons e-book. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact