afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Koffie als ‘brainstorm-brandstof’

Na een prachtige zomer en wellicht heerlijke vakantie zijn alle regio’s in Nederland weer in het normale ritme gestapt. Iedereen is weer terug op kantoor met frisse energie en nieuwe ideeën. Hoog tijd voor een brainstormsessie met collega’s én jouw favoriete kop koffie van TopBrewer. 

TopBrewer als creatieve hotspot 

Brainstormen achter je vertrouwde bureau is niet de meest creatieve plek en levert niet het gewenste resultaat. Op die plek bestaat de kans dat je continu afgeleid wordt door binnenkomende mailtjes, waar jij het liefst meteen even op reageert. Creativiteit ontstaat pas op het moment dat je hersenen geprikkeld worden. Dit gebeurt vaak in een nieuwe omgeving. Ga voor een zinnige brainstormsessie dus op zoek naar een fijne ruimte op kantoor, bijvoorbeeld de koffiecorner. TopBrewer kan hierbij de grondlegger zijn van het succes.  

Hét touchfree koffieconcept 

Een kop verse koffie is enorm goede brandstof voor je brein. Zeker als deze van barista kwaliteit is, zoals die van TopBrewer. Onderzoek heeft uitgewezen dat koffie een bijdrage levert aan je alertheid en een heldere manier van denken stimuleert. Het is zelfs zo dat een kop koffie ervoor zorgt dat je brein meer informatie tegelijkertijd kan verwerken. En dat is nou net super handig bij een brainstormsessie! Daarnaast brengt TopBrewer de koffie experience naar een hoger level. Door het innovatieve, digitale ontwerp kun je in een handomdraai via een app jouw favoriete kop koffie zetten. 

 

Dynamische werkomgeving 

Met de TopBrewer koffiemachine in de koffiecorner bij jou op kantoor creëer je een hippe, eigentijdse spot. Een plek waar personeel elkaar kan ontmoeten om onder het genot van een kop verse koffie van barista kwaliteit ideeën uit te wisselen, te brainstormen en bij te praten. De TopBrewer als het centrale middelpunt voor een dynamische werkomgeving. Met haar minimalistische design, past de TopBrewer koffiemachine in elke gewenste setting. Niks is ons te gek. Dus…Maak jij met TopBrewer het verschil op kantoor?  

Laat je hier inspireren en plan een virtuele kop koffie met ons om de eindeloze mogelijkheden van TopBrewer te bespreken.

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X