Skip to main content

Emerson, locatie Boxtel, levert Aventics pneumatische besturingssystemen en oplossingen voor commerciële schepen over de hele wereld. Met hun Marex motorbedieningen maken zij de bediening intuïtief, veilig en betrouwbaar – van pleziervaart tot megajacht. Al een paar jaar geniet niet alleen het personeel van Emerson van het koffieconcept van TopBrewer, hun klanten ervaren de verse kop koffie ook als onvergetelijk.

Voordat Emerson destijds koos voor een samenwerking met TopBrewer, organiseerde zij een pitch, waaraan diverse bedrijven konden deelnemen om hun koffiemachine te promoten. De manager van Emerson hecht grote waarde aan koffie van goede kwaliteit en wilde de trend doorbreken van traditionele, vaak ‘grote’ koffiemachines. Hij zocht ‘iets inventiefs’.

Via een werknemer bij de customer service nam TopBrewer ook deel aan de pitch. Na een aantal proefperiodes kwam de koffiemachine van TopBrewer als beste uit de test! ‘Het is een echte eyecatcher, je kunt de koffie personaliseren, de kwaliteit is top en het apparaat zorgt voor een unieke koffiebeleving. TopBrewer is niet alleen een machine, het heeft Emerson al zoveel meer gebracht’, vertelt Jacqueline.

Jacqueline Haans- van Pelt, Marketing Communications Manager, is lyrisch over het product. Zelf is zij vooral fan van de Latte Macchiato, al is dit zoals ze zelf zegt ‘best een straffe bak’, maar dan in de positieve zin van het woord. Zeker na een periode van thuiswerken, is de koffie van TopBrewer elke dag weer een prettig vooruitzicht.

Inmiddels is de koffiemachine een fenomeen binnen het bedrijf geworden. Zowel voor klanten als voor collega’s. ‘De heerlijke kop koffie is voor ons een prettige opening voor een goed gesprek, zowel zakelijk als privé. Bij sollicitatiegesprekken is het een laagdrempelige manier om met iemand een gesprek aan te gaan. Het haalt de spanning er een beetje af. Zo is TopBrewer een extra tool geworden in de conversaties. En dat is uniek!’

‘Het koffiepunt is echt een meetingpoint op kantoor. De TopBrewer staat midden in de kantine. Er is genoeg ruimte voor het personeel om elkaar te ontmoeten. De koffie wordt geserveerd in een stijlvol dubbelwandig glas, ‘geen papieren bekertje met een houten stokje erin’. Er wordt hierdoor een hele fijne sfeer gecreëerd, waardoor koffie drinken een belevenis is’.

Ben jij ook op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik, waarmee je een unieke koffiebeleving creëert? Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden met TopBrewer te bespreken.

Contact