Skip to main content

TwoWork partner in interieurprojecten ontwerpt en realiseert interieurs. Zij combineren sfeer, functie en beleving in inspirerende, duurzame en verrassende interieurs. Dat doen ze voor bedrijven, organisaties, scholen en woningen. Je kunt bij TwoWork terecht voor totaalconcepten, maar ook voor design meubilair, een los advies, een interieurontwerp, of de inrichting van bijvoorbeeld een kantoor, praktijkruimte of bedrijfsrestaurant. Samen maken zij een unieke en persoonlijke (werk)omgeving waar mensen meer succes en meer plezier hebben.

Redenen om TopBrewer te adviseren

TwoWork heeft een visie om kwalitatief en onderscheidende concepten op te leveren voor haar klanten. TopBrewer sluit daarbij heel mooi bij aan. Een koffie concept voor corporate workplaces en future office designs. Het is een kwalitatief hoogstaand product wat heel mooi in verschillende designs past. TopBrewer heeft de traditionele koffiemachine omgetoverd tot een innovatief under-the-counter concept. Met een stijlvolle kraan en app-gecontroleerde techniek bieden zij een unieke touchfree koffiebeleving die je niet snel vergeet en eigenlijk in elke ‘vernieuwend modern’ bedrijf aanwezig zou moeten zijn!

Kwaliteit en onderscheidend

TopBrewer past exact bij deze gedachte van TwoWork. Allebei een visie gebaseerd op kwaliteit en onderscheidend vermogen. Een prachtig design en ook nog eens goede kwaliteit koffie. Daar worden wij heel blij van!

“Topbrewer en TwoWork, namen die een gelijkenis hebben, allebei de visie gebaseerd op kwaliteit en onderscheidend vermogen. Beiden sterk de drang “om te winnen”. Wij zijn al lang fan van Topbrewer”

Emiel Barten, Eigenaar TwoWork