Skip to main content

Kazem Aesthetica is een toonaangevende en luxueuze esthetische kliniek in Schiphol-Rijk, opgericht door plastisch chirurg Farid Kazem. De Kazem Aesthetica-experience is uniek in Nederland: on-Nederlands, ultiem high-end en tailor made. De kliniek speelt goed in op de toenemende trend ‘contouren van het lichaam’ met een natuurlijk uitziend resultaat. Door verschillende technieken wordt je body geshaped. Zonder operatie, zonder pijn, maar wél met een resultaat waarmee je de zomer goed tegemoet kunt gaan.

High-end koffie

Farid Kazem, eigenaar en plastisch chirurg, vindt het belangrijk dat zijn cliënten altijd de persoonlijke aandacht krijgen die ze verdienen. Daar past een kop koffie van TopBrewer prima bij. Daarom staat er in de kliniek een TopBrewer koffiemachine te shinen. Het interieur van de kliniek bestaat uit gouden en bronzen details. “De uitstraling is heel high-end, wat goed aansluit bij de totaalbeleving”, aldus dr. Kazem.

Customer experience

Het touchfree koffieconcept van TopBrewer past perfect bij de gedachte van Kazem Aesthetica. TopBrewer besteedt ook aandacht aan de volledige customer experience van de klant. Van smaak tot design en alle smart mogelijkheden qua bereiding. De elegante design kraan en drip tray zijn ook in brons verkrijgbaar. Zo past de TopBrewer nog beter in de setting van Kazem Aesthetica.

Met de design tool van TopBrewer kun je, net als Kazem Aesthetica, zelf een unieke setting creëren. Klik hier om de design tool te openen. We horen graag welke samenstelling jouw voorkeur heeft.

Contact