afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Ijskoffie @ Randstad

Op dinsdag 19 juli was het uitzonderlijk heet in Nederland. Nooit eerder was het op deze dag zo warm. De temperaturen liepen zelfs op richting de 40 graden!! En ja, het werk op kantoor gaat dan gewoon door. Maar… Je kunt als werkgever natuurlijk wel je best doen om te zorgen voor een stukje verkoeling. Dat is voor het personeel van Randstad Den Haag gelukt!  

Barista sessie 

TopBrewer is op deze snikhete dag samen met barista Anouk Rodenburg op pad gegaan om bij deze klant een Barista-sessie te organiseren. Randstad speelt al 60 jaar actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Zij helpt mensen bij het vinden van een baan en geeft hun carrières vorm. Ze staat bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Bij Randstad staan mensen centraal. Tijdens onze koffieproeverij stond het personeel een keer in de spotlights. Zij werden eens even flink in de watten gelegd met een verfrissende TopBrewer ijskoffie. Op zo’n warme dag een extra aangename verrassing! 

TopBrewer flavours 

Onze barista, Anouk, maakt recepten aan in de TopBrewer app voor diverse soorten koffie en voegt er allerlei specerijen aan toe. Bij Randstad presenteerde zij twee zomerse flavours: ‘Iced Elderflower Coffee Tonic’ en ‘Iced Lavender Latte’. Wat de ingrediënten zijn van deze heerlijke koffietjes? De basis van de ‘Elderflower’ is een TopBrewer espresso, aangevuld met tonic en elderflower syrup. De ‘Lavender Latte’ start ook met een TopBrewer espresso, maar wordt aangevuld met milk, lavender en lavender syrup. Bij beiden mag een flinke ice cube als finishing touch natuurlijk niet ontbreken. Alle koffieliefhebbers van Randstad zijn de werkdag gestart met zo’n heerlijke kop zomerse ijskoffie. Hopelijk konden zij de rest van de dag hun hoofd ook een beetje koel houden…  

Nog geen klant van TopBrewer en ben je nieuwsgierig geworden naar de TopBrewer als meetingpoint bij jou op kantoor? Laat je hier inspireren! 

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X