Skip to main content

Een unieke koffiebeleving voor jouw gasten.
Biedt de hele dag verse barista-kwaliteit koffie aan met TopBrewer. Alle koffie- en theedranken worden gezet met vers producten; verse bonen, verse melk en vers water. Verras gasten en bezoekers met een heerlijke kop koffie – de barista-service, of biedt het concept aan als een zelfbedieningsconcept coffee on the going. Met TopBrewer doorbreek je de trend van traditionele, vaak grote’ koffiemachines, en kies je voor een minimalistisch en stijlvol koffieconcept. Ideaal voor de hotellobby, het ontbijt- of vergaderruimte.

TopBrewer @Jaz Steigenberger Amsterdam
Steigenberger Jaz | Amsterdam

PrinsenhofSuite
Prinsenhof Suite | Hotelkamer van de Toekomst Amsterdam

TopBrewer self service concept
TopBrewer | Self Service Concept

TopBrewer Coffee Farm Brazil
TopBrewer | Coffee Farm Brazil

Koffie of Bruiswater?
TopBrewer biedt een rijke variatie in het koffiemenu. Naast alle koffie en koffie-met-verse-melk-variaties, biedt TopBrewer gekoeld plat- en bruiswater. Maar ook theewater (100℃). Voor elke consumptie wordt water direct uit de waterleiding verwarmd en is er geen boiler met stilstaand verwarmd water aanwezig; vers dus. De verse melk wordt op moment van vraag direct gestoomd en opgeschuimd tot een zijdezachte textuur voor een ultieme cappuccino, latte macchiato, flat white of jouw eigen favoriete koffie-met-melk-variant.
Trendgids TopBrewer Hotel & Hospitality
Wil je de trendgids TopBrewer Hotel & Hospitality ontvangen? Stuur dan een mail aan info@topbrewer.nl en je ontvangt het gratis.
Slimme Suites | de 10 hoteltrends
Tijdens de drukbezochte sessie van trendwatcher Vincent van Dijk op The Independent Hotelshow kregen ruim 2200 bezoekers een inkijkje in the Hotel Room of the Future en werden de 10 belangrijke hoteltrends gepresenteerd. Lees hier het volledige artikel…10 Hoteltrends op Independent Hotel Show. Nu ook te lezen in Entree Magazine.
EntreeMag-2019jun-10-hoteltrends2
EntreeMag 2019jun 10 hoteltrends1
Smart Koffie
TopBrewers concept is een ideale setting voor een hotellobby. Gasten kunnen middels de TopBrewer App eenvoudig hun eigen favoriete kop koffie zetten. Betaald of niet betaald; aan jou de keuze. Een kop cappuccino als ’to go coffee’ of laat men genieten van een barista-koffie in de hoteltuin.
Coworking Hotel
Steeds vaker zien we dat hotels ruimte vrij maken voor het creëren van unieke werkplekken met als doel de gehele dag de verschillende ruimtes invulling te geven. Het TopBrewer concept leent zich uitstekend voor de ‘thuis werk-cultuur’. Nieuwsgierig hoe dit toe te passen in een hotelsetting, check het hier Hét hotel als werkplek voor millennials en digital nomads
TopBrewer | Create new ideas!
TopBrewer | Co Working

TopBrewer | maak jouw koffie, betaal contactloos en geniet
In samenwerking met SumUp heeft TopBrewer haar eigen betaalsysteem geïntegreerd. Met dit betaalsysteem bieden we nog meer mogelijkheden om betaalde koffie aan jouw gasten aan te bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden en hoe eenvoudig het betaalsysteem in combinatie met het koffieconcept geinstalleerd kan worden, neem dan contact met ons op.
Have a coffee with us!
Wil je weten hoe TopBrewer jouw hotelsetting kan verrijken en wat de mogelijkheden zijn, kom dan een kop koffie drinken bij ons in Amsterdam. Plan direct een vrijblijvende afspraak.
TopBrewer Microsoft
TopBrewer bij Microsoft

SumUp Cashless Payment
SumUp & TopBrewer

TopBrewer | Self Service & To Go
TopBrewer | To Go

Smart Koffie
TopBrewer | You be the Barista