afspraak-maken
Plan een afspraak
TopBrewer Lundgrens

Hotel & Co-Working | Hét hotel als werkplek

Hotels grijpen steeds meer de mogelijkheden aan om het werkplekconcept te integreren in hun hotelloby of meeting ruimtes. De vraag naar flexibele werkruimte stijgt. Het is een welkome afleiding voor de thuiswerkers. En ook met een minimale bezettingsgraad van de werkplekken op kantoor door Covid-19-maatregelen is de flexplek een rijke aanvulling op het bestaande aanbod van werkplekken. Hét hotel als werkplek.

Maar hoe integreer je een werkplekconcept als social hubs, breakout zones en collaboration zones – in het hotel, en welke verandering brengt dit met zich mee? We geven je graag onze visie op deze mogelijkheden en hoe het hotel kan dienen als werkplek voor thuiswerkers, en ook millennials en digital nomads.


Ik wil graag meer weten over het touchfree koffieconcept van TopBrewer.

De nieuwe manier van werken

Waar medewerkers voorheen (voor de afwisseling) regelmatig werkten vanuit een lokale koffiezaak, of thuis, trekken ze nu graag naar beschikbare Co-Working locaties. De afwisseling van thuiswerken versus een kantoorsetting, de relatief rustigere omgeving biedt meer zakelijke focus, mogelijkheid tot samenwerken en netwerken. Omdat het aanbod van Co-Working oplossingen zo snel stijgt en de concurrentie dus groot is, is het voor de verschillende aanbieders van groot belang om te investeren in onderscheidende services, (slimme) technologie en design. TopBrewer leent zich perfect voor een collaboration tool en biedt daarnaast ook nog eens (h)eerlijke koffie. Lees er ook meer over in onze blog Hét hotel als werkplek‘.

TopBrewer, verse koffie via de App op jouw telefoon

Kies je voor een TopBrewer? Dan kies je voor barista-kwaliteit koffie. De TopBrewer is met haar “remote access technology”, en eigen App, een koffieconcept dat past in iedere werkomgeving. En met haar hoge kwaliteit koffie en rijk koffiemenu, voldoet het aan alle wensen van koffieliefhebbers.

Met haar elegante uitstraling en het minimalistische Scandinavische design is het mogelijk om het in iedere gewenste werkomgeving en Co-Working-setting toe te passen. Op afstand, zonder aanrakingen van de koffiemachine of andere gedeelde schermen. Met de TopBrewer App (iOS en Android) maak je in slechts enkele seconden jouw koffiefavoriet. Selecteer eenvoudig de koffiebonen, selecteer volle of bijvoorbeeld havermelk en stel jouw gewenste koffiesterkte in door eenvoudig de sliders te bewegen. Zo creëer je jouw eigen favoriete koffiereceptuur en geniet je iedere keer weer van jouw eigen koffie.

Touchfree Coffee

 

Duurzame koffie

Onze passie en liefde voor koffie is groot, continue zoeken we naar de beste koffiebonen van over de hele wereld. Wij zijn er dan ook zeer trots op dat wij onze koffie rechtstreeks verhandelen met onze koffieboeren, en daardoor direct kunnen investeren in hun plantages en leefomgeving en hen daarmee een duurzame toekomst kunnen bieden. Dit noemen wij TopBrewer ’s Impact Trade.

In onze eigen branderij Amokka Roastery branden wij deze A-grade koffiebonen in kleine batches voor onze eigen TopBrewer blends. Ons doel is om de beste kwaliteit koffie aan te bieden. Om dit te waarborgen, selecteren wij alleen de perfecte, rijpe bessen welke met de hand geplukt worden. Met ons eigen apparatuur in onze eigen koffiebranderij testen wij de koffiebonen of het voldoet aan de vooraf door ons opgestelde eisen.

Remote Access Technology

TopBrewer is continue in ontwikkeling. Het gebruik van de TopBrewer App is de ideale oplossing in het anderhalvemeter kantoor. Geen aanrakingen meer op de gedeelde schermen of koffiemachine, maar veilig bediend vanaf de eigen telefoon. Naast de bediening via de App biedt TopBrewer TopBrewerVoice. “Hey Siri, make my favourite coffee please.”
En niet alleen voor de gebruikers, maar ook voor operators is op afstand de koffiemachines beheren erg eenvoudig. De koffiemachine van TopBrewer is uitgerust met een eigen real time datamanagement systeem CoffeeCloud. Hiermee is op afstand het gehele koffiehuis te monitoren en stel je zelf effectief en efficiënt de koffierondes in langs de machine. Je weet immers exact wanneer je wat moet doen; van koffiebonen bijvullen tot het reinigen van de machine.

TopBrewer Touchfree works with Siri

Waarom TopBrewer

Benieuwd naar de mogelijkheden om TopBrewer in jouw werkomgeving of flexkantoor toe te passen Dan drinken we graag een virtueel kopje koffie met je om de wensen door te spreken. Wij geven je ons persoonlijk advies en denken mee welke oplossingen van toepassing kunnen zijn in jouw ideale werkplekconcept of in het flexkantoor.

Microsoft logo
Powerhouse logo
Prowarehouse logo
Randstad logo
Loyens logo
Konig Neurath logo
Gemeente Deventer logo
Jaz logo
Cooper logo
Bakertilly logo
Kaan Architecten logo
Bestseller logo
CMM - Collega of MultiMedia logo
Equinix logo
Interfood logo
Juniper logo
PON logo
Synchroon logo
Oudendal Groep logo
ZUS logo
Gemeente Alkmaar logo
Kabaz logo

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X