Skip to main content

Hoofdkantoor Booking.com Amsterdam

Hoofdkantoor Booking.com Amsterdam

Juni, 2023 | In mei 2023 is het hoofdkantoor van Booking.com in Amsterdam geopend. Door de Makers van Morgen als ‘bizar uniek’ omschreven. Een multifunctioneel en duurzaam gebouw op de kop van het Oosterdokseiland met een oppervlakte van 72.500 (!) vierkante meter. Op deze dynamische plek met uitzicht over het Oosterdok, het IJ en de oude binnenstad komen elke dag vele honderden mensen om te werken, wonen en uit te gaan. 

Active design

Architectenbureau UNStudio koos voor een ‘active design’. Er zijn veel loopverbindingen en er is ruime aandacht voor licht, uitzicht, (spontane) ontmoetingen en sociale interactie. Wellbeing van de werknemers staat bij Booking.com centraal. Dit heeft een positief effect op de productiviteit en mensen blijven langer. Werknemers moeten veel lopen, zodat ze fit blijven. Smart! Het touchfree koffieconcept van TopBrewer past perfect in zo’n dynamische workplace.

TopBrewer Experience

Wij kunnen dan ook vol trots aankondigen dat er in dit spektakelstuk van Booking.com twee TopBrewer koffiemachines staan. Een unieke koffiebeleving, waarbij je zelf jouw verse bonenkoffie samenstelt. En waar je direct een small talk hebt met een collega! De TopBrewer koffiemachines zullen, net als het gebouw zelf, vast en zeker voor een WOW-effect gaan zorgen. Alle koffieliefhebbers kunnen vanaf nu gedurende hun werkdag genieten van de TopBrewer Experience.

Door het under-the-counter-concept past de TopBrewer echt in iedere gewenste setting. Met haar elegante design is de koffiemachine een serieuze eyecatcher op de werkvloer. En weet je wat ook smart en fun is? You can be your own barista! Je kunt via de TopBrewer App op je Smart Watch, telefoon of tablet op afstand een gepersonaliseerde kop koffie zetten. 

Freedom to design

Bij TopBrewer heb je ‘the freedom to design’. Geen innovatie is ons te gek! Bij Booking.com zie je duidelijk dat het de architect opnieuw gelukt is om bij de entree van het hoofdkantoor direct de juiste look & feel te creëren. Een unieke ambiance met de TopBrewers als centrale middelpunt. Wil jij de spontane interactie tussen collega’s en bezoekers bevorderen en een bijdrage leveren aan een ‘active design’ koffiecorner? Laat je hier inspireren.