afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

TopBrewer
hét touchfree koffieconcept
voor offices

Anderhalvemeter Kantoor Virtueel kopje koffie

TopBrewer-app

Het aanraken van gedeelde schermen en oppervlakten zoals koffiemachines op kantoren kan een probleem zijn in de pentries of social hubs. Met de TopBrewer-app kunnen gebruikers barista-kwaliteit koffie selecteren, aanpassen naar eigen smaakprofiel en een kop koffie zetten zonder een scherm of knoppen aan te raken. Met stembesturing kunnen consumenten nu via Siri de TopBrewer koffiemachine gebruiken. Een innovatieve en persoonlijke manier om jouw TopBrewer koffie te bestellen.

"Hey Siri, make my morning espresso please" 🔊

TopBrewer voor een unieke koffiebeleving

TopBrewer heeft de traditionele bean-to-cup koffiemachine omgetoverd tot een innovatief under-the-counter concept. Met haar stijlvolle kraan en app-gecontroleerde techniek bieden wij een unieke koffiebeleving die je niet snel vergeet. Bij de start van de dag vul je eenvoudig de koffiebonen en de verse melk bij. Daarna is de TopBrewer gebruiksklaar in slechts 45 seconden. TopBrewer is hét touchless koffieconcept voor offices.

Download internationale brochure
TopBrewer FFWD showroom

TopBrewer concept

TopBrewer koffieautomaat

TopBrewer totaalconcept

Hét touchfree koffieconcept voor kantoren! Het systeem is uit te breiden met gekoeld plat- en bruiswater, dubbel melk systeem of een geïntegreerde betaalsysteem voor 'koffie to go'. Daarbij leveren wij ook het TopWater systeem met gekoeld plat- en bruiswater.

meer info
TopBrewer koffie

TopBrewer koffie

Onze koffiebonen worden met het TopBrewer Impact Trade concept verkregen. Doordat zowel de productie en het brandproces in eigen beheer is. Waarborgen we de kwaliteit, en kunnen we bovenal direct weer investeren bij de boeren.

meer info
TopBrewer coffee tablet service

TopBrewer Service

Het Service team bestaat uit de TopBrewer Service Engineers en Barista's. Het service team bezoekt haar klanten pro-actief. Hiermee zorgen we ervoor dat de TopBrewer up to date blijft en de smaak van de koffie optimaal is!

meer info
TopBrewer aanschaf opties

Aanschaf opties

Wij bieden verschillende aanschaf opties: directe aankoop, en ook lease (huur of koop). We drinken graag een kop koffie met je om de wensen door te spreken en je vragen nader toe te lichten.

meer info

We handle everything

Wij zijn een full-service organisatie die niet alleen een passend koffieconcept aanbiedt, maar die van A tot Z een nauwe samenwerking aangaat. Niet alleen met de klant, maar juist ook met de architecten, projectinrichters, workplace managers, facility teams en cateraars. Van tekentafel, tot planning en installatie. Dit maakt ons advies compleet.

PLAN EEN KOP KOFFIE

Het smart coffee concept | CoffeeCloud

‘s Werelds eerste CoffeeCloud dashboard is van TopBrewer. Als eerste in de koffiebranche kun je nu realtime statistieken en inzichten bekijken binnen jouw organisatie. Ontvang notificaties in de App of via e-mail met realtime input rechtstreeks van elke TopBrewer. Op deze mannier is het mogelijk om direct te anticiperen op de situatie. Met onze diagnostiek, foutrapportages en gegevensanalyse krijg je meer inzichten en stel je eenvoudig regels voor het dagelijks beheer. CoffeeCloud biedt een compleet datamanagement overzicht, de tool voor facility managers en operators.

Contact
topbrewer statistieken
TopBrewer Assael Architects

TopBrewer, een knap staaltje architectuur

De kraan staat voor kwaliteit. Niet alleen voor onze koffie waarborgen wij een premium koffie kwaliteit. Ook zien we dit graag terug in de voorbereiding en aan de tekentafel. Elke klant krijgt een Architect Pack met daarin alle specificaties en 3D tekeningen ter voorbereiding op de plaatsing. Dit gehele proces wordt begeleid door ons projectteam en de service engineers. Zij zijn opgeleid bij de leverancier in Denemarken. Wij bieden een totaalconcept en werken mee van tekentafel tot installatieVraag hier de Architect Pack aan.

Technisch Wonder

Voor de bereiding van TopBrewer koffie wordt met de grootste perfectie de koffieboon gemalen om de beste kop koffie te maken. Hiervoor wordt vers, gefilterd water gebruikt. Het water wordt middels de TopBrewer flash heating-techniek verwarmd. De TopBrewer spoelt zichzelf automatisch na iedere consumptie. Dit levert een consistente kwaliteit koffie, iedere dag.

topbrewer machine

De TopBrewer koffie App

In 25 sec een verse kop koffie via jouw eigen mobiel of tablet met een druk op de knop in de App. Via de TopBrewer App stel je zelf jouw eigen favoriete smaakprofiel samen. Bewaar de receptuur als favoriet met jouw eigen naam. Waar je ook bent, maak je via Bluetooth verbinding met een TopBrewer en geniet je keer op keer van jouw eigen koffie. De App is te downloaden via de App Store (iOS) of Android. De TopBrewer App wordt continue geoptimaliseerd met automatische updates voor een unieke koffiebeleving. Hiermee ben je verzekerd van een future proof TopBrewer concept!

Be your own barista!

GOOGLE PLAY APPSTORE
duurzame koffie

TopBrewer Koffie | Impact Trade

De TopBrewer koffiebonen worden in nauwe samenwerking met onze eigen koffiebranderij Amokka met zorg geselecteerd. Ditproces start bij onze partners in het land van herkomst. In kleine batches worden de koffiebonen gecontroleerd door onze eigen koffiebrander. Hier testen we de koffiebonen ook op onze eigen machines. Onze missie is om de beste kwaliteit koffie te verkopen. Daarom zijn alle TopBrewer koffiebonen perfecte, rijpe bessen die met de hand worden geplukt. Ook wel ‘A grade’ koffiebonen genoemd. Deze topkwaliteit groene koffiebonen worden direct verkregen van onze koffieplantages uit Brazilië, Nicaragua en Ethiopië. Wij streven ernaar om de meest directe en sterke relaties met onze leveranciers te hebben met het TopBrewer Impact Trade concept.

koffie bonen

TopBrewer Producten

Microsoft logo
Bakertilly logo
Netflix logo
Nike logo
Loyens logo
Prowarehouse logo
Powerhouse logo
Randstad logo
Konig Neurath logo
Cooper logo
Kaan Architecten logo
Kabaz logo

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X