Skip to main content

De omgeving waarin we leven en werken verandert door de vooruitgang in technologie en Internet of Things (IoT). In kantoorgebouwen is er geen twijfel meer dat een slimmer gebouw een efficiëntere en productieve werksfeer bevordert en dat dit leidt tot tevreden en gelukkig personeel. Maar wat is een slimme IoT-technologie die daadwerkelijk invloed heeft op de werkplek?
millennials
Over het algemeen bestaat een slim gebouw op dit moment uit onderling verbonden systemen die betrekking hebben op de algemene werking van het gebouw; ventilatie, verlichting en verwarming. De verwachting voor de toekomst is dat alle apparaten en systemen in een pand aangesloten zullen zijn op dit Smart Building-principe. Met als doel het vergroten van de efficiëntie en (persoonlijke) prestaties. Hiermee creëer je een unieke customer experience.
Smart Koffie
Met TopBrewer bieden we een uniek ‘smart-koffie’-systeem. Met het eigen CoffeeCloud-systeem integreren we op dit moment al de smart-koffie technologie bij onze klanten als Microsoft Amsterdam. De realtime data uit TopBrewers CoffeeCloud geeft informatie aan facility teams over het gebruik en beheer van de machines in het pand. Met actuele notificaties wordt de operator dagelijks op de hoogte gehouden van de werking van de TopBrewer koffiemachines. Dit leidt tot een efficiëntieslag in operating en een proactieve service. Koffie is immers een zeer belangrijk onderdeel op de werkvloer, de beste gesprekken en ideeën ontstaan hier!

TopBrewer Microsoft
TopBrewer bij Microsoft

TopBrewer App | Be your own barista
Be your own barista

TopBrewers CoffeeCloud
TopBrewer | CoffeeCloud insights

TopBrewer CoffeeCloud App
CoffeeCloud App

Go Smart Industry
Laat u in een middag inspireren over alles wat Smart Industry voor u kan betekenen, gericht op de decision makers uit de maakindustrie. Vorig jaar was een groot succes met sprekers uit verschillende velden binnen de maakindustrie. We ontvingen alleen maar positieve reacties! Dit jaar een nieuwe versie met andere sprekers, maar nog steeds een inspirerend programma waarbij we nieuwe ingevingen bespreken uit de maakindustrie. Ook hebben we dit jaar niet één keynote spreker, maar twee! Aan het einde van de middag kunt u onder het genot van een borrel de middag reflecteren en is er tijd om te netwerken.
Wil je erbij zijn? Bezoek TopBrewer dan op het Go Smart Industry Event op 3 oktober 2019 in de Performance Factory Enschede.
Waarom Go Smart Industry? Bezoek de website voor meer info
Bestel direct kaarten.
Download alvast de TopBrewer App, personaliseer de gewenste koffie naar jouw eigen voorkeuren en kom een kop koffie drinken bij ons!
#Marketing #BigData #InternetOfThings #FutureProof #SmartBuildings #SmartIndustry #SmartCoffee
Go Smart Industry
3 oktober 2019
Performance Factory Enschede