afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Hippe Club Lounge, hippe koffiemachines.

Privium heeft in juni 2021 de nieuwe Club Lounge West op Schiphol geopend. Op de plek waar voorheen de Airside Lounge was gevestigd, is een geheel nieuwe lounge gekomen, die beter inspeelt op de behoeftes van de Privium Plus-leden. Vóór vertrek in ontspannen sfeer een kop goede koffie drinken, is er absoluut één van.  

Eind juni 2020 ging de Airside Lounge dicht voor een renovatie, die eigenlijk in november al afgerond had moeten zijn. De corona crisis zorgde ervoor dat de planning werd omgegooid. Op 30 juni van dit jaar konden de eerste reizigers de geheel vernieuwde lounge betreden. 

Het interieur van de oude lounge is volledig op de schop gegaan. Een designbureau heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe lounge in geen enkel opzicht meer doet denken aan de oude. Het aantal zitplaatsen en werkplekken is uitgebreid en de eet- en drinkgelegenheden zijn groter. Hierdoor kunnen Privium-reizigers extra tot rust komen of ongestoord werken, voordat hun vlucht vertrekt. Met deze verbouwing is het reisgemak van de leden nog verder vergroot.  

En weet je wat voor ons geweldig nieuws is? In deze lounge zijn twee mooie TopBrewer koffiemachines geplaatst! Het elegante, prachtige design van de roestvrijstalen kraan in combinatie met het concept van TopBrewer creëert direct een unieke ambiance en past dus perfect in deze omgeving. Terwijl er gewacht wordt op het moment van boarden, kunnen ‘Privium-koffieliefhebbers’ vanaf nu in een ontspannen sfeer genieten van een heerlijke kop verse bonen koffie – elke keer weer.  

Ben jij ook op zoek naar een koffiemachine voor zakelijk gebruik?  

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden voor TopBrewer te bespreken.  

Contact

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X