afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
TopBrewer & Co-Working

Hét hotel als werkplek

Hotels grijpen steeds meer de mogelijkheden aan om het werkplekconcept te integreren in hun hotelloby of meeting ruimtes. De vraag naar co-working en flexibele werkruimte stijgt. Het is een welkome afleiding voor de thuiswerkers. En ook met een minimale bezettingsgraad van de werkplekken op kantoor, door Covid-19-maatregelen, is de flexplek een rijke aanvulling op het bestaande aanbod van werkplekken. Maar hoe integreer je een werkplekconcept als social hubs, breakout zones en collaboration zones – in het hotel, en welke verandering brengt dit met zich mee?  We geven je graag onze visie op deze mogelijkheden en hoe het hotel kan dienen als werkplek voor thuiswerkers, en ook millennials en digital nomads.
Prinsenhofsuite Amsterdam
Prinsenhofsuite Amsterdam

Co-Working Hotels

Steeds vaker zien we dat hotels ruimte vrij maken voor het creëeren van werkplekken. Dit past uitstekend bij de huidige trend: de ‘thuis-werk-cultuur’. Voor het aantrekken van deze zogenaamde ‘medewerker’ draait het hierbij niet alleen om een prettige werkplek en sociale interactie, maar ook een hoge kwaliteit van service als verse bonen koffie, gratis WiFi en een veilige en vertrouwde werkomgeving. In Co-Working hotels is de hotelkamer is niet langer het primaire product. “De werkplek is voor de moderne hotelgast belangrijker dan het bed. Co-Working hotels bieden een levendige, centrale plek waar de gasten diverse mogelijkheden hebben om zowel alleen als samen te kunnen werken.” Stelt Horwathbron Emerce 20 nov 2018. Met het koffieconcept van TopBrewer biedt je een minimalistische en elegante setting aan. Het touchfree koffieconcept is uitermate geschikt voor het hotel als werkplek. Het koffieconcept is uit te breiden met vers plat- en bruiswater, en ook met een een geïntegreerd betaalcsysteem van SumUp. Hierdoor creëer je een meerwaarde voor het hotel en je gasten, je kunt hiermee namelijk ook betaalde koffie (to go) aanbieden. topbrewer lobby

Coffee, Pay & Go!

TopBrewer biedt Touchfree koffie én een contactloos betaalsysteem ineen. Hiermee creëer je unieke koffiepunten voor ‘To Go’ of als centraal middelpunt in een co-working werkplek in het hotel. Bij ‘to go’ settings kun je ook denken aan plekken als een entree of een hotellobby, maar ook aan het restaurant of terras. Iedere gast krijgt hierdoor de mogelijkheid om zijn favoriete koffie zelf te samen te stellen via de (gratis) TopBrewer App, dit voorkomt onnodige aanrakingen op de koffiemachine zelf. Wel zo veilig en hygienisch. Gasten selecteren hun favoriete koffie via de App op hun eigen mobiel en betalen daarmee ook eenvoudig contactloos. Zo geniet men in no time van een verse kop koffie. Schenk de koffie in TopBrewer paper cups (100% biodegradable) voor de beste coffee to go experience. Lees meer over de mogelijkheden van TopBrewer To Go in onze blog. TopBrewer | Koffie to go (betaald)

Touchfree Coffee

Met het gebruik van de TopBrewer App kan iedere koffieliefhebber zelf zijn smaakinstelling voor zijn favoriete koffie bepalen. Naast deze functionaliteit heeft TopBrewer haar koffiebeleving naar een nog hoger niveau getild met de introductie van TopBrewerVoice-Control. Met TopBrewerVoice (voor Siri) zet je koffie, cappuccino of bijvoorbeeld een vers glas bruiswater door slechts Siri aan te roepen, plaats je koffiemok onder de elegante TopBrewer kraan en jouw favoriete koffie wordt in no-time bereidt. Hygiënisch, eenvoudig en snel. Koffie was nog nooit zó innovatief! In onze blog “Hey Siri, make my coffee please” nemem we je graag mee in deze experience.

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X