afspraak-maken
Plan een afspraak
TopBrewer self service concept

Hét hotel als werkplek voor millennials en digital nomads

Hotels krijgen steeds meer invloed op het ontwerp van de werkplek, maar hoe beïnvloedt de workplace-trend: social hubs, breakout zones en collaboration zones – de ontwerpen van een hotel, en welke verandering brengt dit met zich mee?  We geven je graag onze visie op deze trend en hoe het hotel kan dienen als werkplek voor millennials en digital nomads.

Coworking Hotels

Steeds vaker zien we dat hotels ruimte vrij maken voor het creëren van unieke werkplekken met als doel de gehele dag de verschillende ruimtes invulling te geven. Dit concept leent zich uitstekend voor de ‘thuis werk-cultuur’. Zoku en The Student Hotel spelen hier al aardig goed op in. Voor het aantrekken van deze ‘medewerker’ draait het hierbij om high end service; barista-kwaliteit koffie, gratis WiFi en een comfortable zit- werkomgeving.

In Coworking hotels is de hotelkamer is niet langer het primaire product. “De werkplek is voor de moderne hotelgast belangrijker dan het bed. Coworking hotels bieden een levendige, centrale plek waar de gasten diverse mogelijkheden hebben om zowel alleen als samen te kunnen werken.” Stelt Horwath, bron Emerce 20 nov 2018.

Met TopBrewer biedt je een elegante en high end koffiemachine op het werk , water of sap-beleving aan, betaald of onbetaalde koffie, to go of op te drinken in bijvoorbeeld de hotellobby.

topbrewer lobby