Skip to main content

TopBrewer, hét Touchfree koffieconcept. Ideaal voor de nieuwe manier van werken in Het Anderhalve Meter Kantoor. Bedien de koffiemachine vanaf afstand, via de App op jouw eigen mobiel. Hanneke ten Buuren, eigenaar TopBrewer Nederland, laat je in deze video zien hoe het werkt.

Het Anderhalve meter kantoor; hierover wordt veel gesproken sinds duidelijk is geworden dat we niet meer kunnen werken op kantoor zoals we voor Covid 19 deden. Naast de focus op kantoorinrichting en veiligheid op anderhalve meter is het nu des te belangrijker om ook te focussen op de individu, en het sociale aspect wat een gezond kantoor met zich meebrengt. Denk aan communicatie en samenwerking met collega’s onderling. Het koffie momentje tussen het werken door wordt daarom belangrijker dan ooit om op kantoor de dynamiek weer terug te brengen. Hoe TopBrewer hieraan kan bijdragen lees je in ons artikel Terug naar Kantoor | Coffee Unites.
 

 
Bezoek onze website voor meer informatie of een virtueel kopje koffie of bel +31(0)35 201 8870 en wij staan klaar om je er alles over vertellen!