Skip to main content

Ben jij workplace manager en op zoek naar een echte eyecatcher in de koffiecorner? Met TopBrewer zorg je dat jij het verschil maakt! Om je alvast een inspiratie boost te geven, hebben wij een e-book geschreven. Hierin lees je hoe TopBrewer de koffie experience bij jou op kantoor naar een hoger level brengt.

Handig hè!

De traditionele werkplekken zijn momenteel aan het veranderen in flexwerkplekken. Flexibiliteit van het kantoor en de medewerkers die er werken, is bij deze vernieuwing een must. De behoefte aan sociale interactie is groot en koffie is daarbij een essentieel onderdeel.

Creatieve hotspot

Bij de start van de dag kun je met de collega’s die aanwezig zijn alvast de dag doornemen, afspraken maken of van gedachte wisselen. Maar ook op een later moment kan de TopBrewer als creatieve hotspot dienen. Een plek waar je kunt brainstormen en ideeën kunt uitwerken. TopBrewer als het centrale middelpunt voor een dynamische werkomgeving. Met haar minimalistische design, past de TopBrewer koffiemachine in elke gewenste setting.

‘Wauw’-effect

Zoals je kunt lezen in ons inspiratie e-book, kijkt TopBrewer verder dan alleen de smaak van de koffie. We hebben aandacht besteed aan de volledige customer experience. Alleen al bij de eerste blik op de elegante design kraan, zal er een ‘wauw’-reactie door het kantoorpand klinken. Daarnaast heeft de TopBrewer een innovatief digitaal ontwerp, waarbij je in een handomdraai zelf je koffie kunt bestellen via een app op je telefoon of tablet naast de machine.

Ben je op zoek naar een innovatief koffieconcept, waarmee je het drinken van een kop koffie naar een next level brengt? Lees dan ons inspiratie e-book over zowel het product als de achtergrond van TopBrewer. Zie jij na afloop TopBrewer als toegevoegde waarde voor het nieuwe flexwerken? Dan drinken wij graag een kopje koffie met je om samen te kijken naar de mogelijkheden van TopBrewer bij jou op kantoor!

Contact