afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie

Future-proof koffieconcept | zowel zakelijk als milieuvriendelijk

We leven in een wereld die enorm snel vooruitgaat. We volgen constant de ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie om te zorgen dat we bij blijven. Maar tegelijkertijd zorgen deze vernieuwingen veelal voor grote (financiële) veranderingen in de bedrijfsvoering. De constante updates en ontwikkelingen zijn vaak lastig bij te houden voor een organisatie. Daarnaast kunnen ze een grote impact hebben op het milieu. Door te investeren in ‘future-proof’ producten kun je deze veranderingen voor zijn waardoor je ook nog eens financieel heel ‘smart’ bezig bent.

Sustainability is KEY!

‘Future-proof’ wil zeggen dat iets zijn waarde in de toekomst behoudt en niet verouderd. Omdat wij als individu, en ook bedrijven, steeds duurzamer willen leven en werken, is het belangrijk te weten of organisaties waarmee we samenwerken dezelfde benadering hebben op ethische bedrijfsvoering en duurzaamheid. Hoe weet je bijvoorbeeld wat er met een aangeschafte koffiemachine gebeurd zodra deze wordt ingewisseld voor een nieuwer model? Door hier samen met leveranciers op in te spelen heb je als organisatie een positieve invloed op ‘economic & ecological sustainability’ (het milieu, de maatschappij en het financiële aspect). Wat een wegwerp-mentaliteit was wordt een maatschappij met kwaliteit en ‘future-proof’ investeringen. TopBrewer is gemaakt van gerecycled staal, ‘s werelds meest gebruikte recycle materiaal, en hergebruikt aan het einde van haar levensduur zoveel mogelijk onderdelen en materialen of probeert deze te recyclen.

Meer dan alleen koffie

Vrijwel iedere organisatie bezit een of meerdere koffiemachines. Niet alleen op kantoor maar ook in de horeca of in hotels wordt er ruimschoots gebruik van gemaakt. Werknemers en klanten hebben een groeiende verwachting als het aankomt op koffie. Niet alleen de smaak maar het volledige concept is belangrijk voor de hedendaagse koffiedrinker. Men vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat een koffiemachine energiezuinig is, het materiaal recyclebaar is en de handel van de koffiebonen op een eerlijke manier verloopt. Door hier als organisatie in mee te denken bevorder je direct de Employee-Wellbeing en zorg je voor een gewaardeerde werkomgeving.
 

Koffie Experience

TopBrewer biedt een totaalconcept als het aankomt op een koffie-experience. De machine beschikt over constante up-to-date software en kan door het geïntegreerde ‘smart’ systeem CoffeeCloud ook nog eens ingezet worden om efficiënt met inkoop en personeelsinzet om te gaan. Door de over-the air updates beleeft iedere TopBrewer klant dezelfde ervaring ongeacht de periode van plaatsing. Een andere belangrijke focus van TopBrewer is energiebesparing. In rustige momenten schakelt de machine automatisch over op de power-saving modus waardoor je als organisatie kosten bespaart en direct en goede impact hebt op het milieu. Met één druk op de knop is de machine in slecht 45 seconden weer klaar voor gebruik. De elegante design kraan is gemaakt van recyclebaar staal en is in richting en hoogte verstelbaar waardoor iedere koffiemok en ieder glas eronder past. Niet alleen voor koffie maar ook voor gekoeld water. Hiermee reduceer je het gebruik van plastic flesjes en bekertjes en verminder je als organisatie direct je carbon footprint. Daarnaast zijn de paper cups van TopBrewer 100% composteerbaar. Naast de impact van het milieu is het zeer belangrijk om stil te staan bij eerlijke handel. TopBrewer heeft een uitstekende relatie en een directe samenwerking met haar koffieboeren. Impact Trade is voor ons erg belangrijk, hiermee supporten we onze koffieboeren, hun families en hun koffieplantages. Met een focus op goede (eerlijke) koffie en een duurzame werking en levensduur is de TopBrewer een heuse ‘future-proof’ koffie machine.   Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de TopBrewer Experience? Kom langs voor een kopje koffie bij ons op kantoor op de Zuidas en we vertellen je er graag meer over. — Blijf ons volgen, de volgende publicatie is het artikel over ons initiatief ‘Impact Trade’. Lees meer over ons in de trendblogs: Impact Trade |  Een initiatief van TopBrewer ALL GREEN – trends voor een duurzame werkplek Dé Koffie Trends voor 2020: What’s to Expect?

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X