afspraak-maken
Plan een virtuele kop koffie
future office koffie

Future office design

Dat de trend Co-Working Spaces zich ook in 2019 zal blijven voortzetten is een feit. Corporate workplaces transformeren van een traditionele werkplek naar flexibele kantoren. TopBrewer biedt een full service coffee concept. Met klanten als Microsoft, Synchroon, Bestseller en Baker Tilly richt TopBrewer zich op future office design waar een hoge kwaliteit koffie gewenst is. Alles draait daarbij om de flexibele en gezonde werkomgeving, met als doel het verhogen van de productiviteit (en creativiteit!) van medewerkers.

Deze trend laat TopBrewer graag uitgebreid aan je zien bij ons in de showroom
op de Amsterdamse Zuidas. Uiteraard onder het genot van  een kop koffie. Maak wel even een afspraak met onze Business Manager Hanneke ten Buuren of Charlotte Cornelissen, zodat we samen kunnen bouwen aan de workplace of the future.

Tot ziens in Amsterdam, Hanneke (06 1921 2310) en Charlotte (06 1321 9567).

topbrewer showroom

TopBrewer Concept

TopBrewer biedt niet alleen een passend koffieconcept aan, maar gaat een nauwe samenwerking aan van a tot z. Niet alleen met de klant, maar juist ook met de architecten, projectinrichters, workplace managers, facility teams en/of cateraars.Van tekentafel, tot planning en installatie.Daarnaast hechten wij de grootste waarde aan onze high end producten en leveren we de eigen TopBrewer koffiebonen, verkregen middels eigen direct trade en gebrand in de eigen TopBrewer branderij.

topbrewer locaties topbrewer product 

“De Co-Working Space behelst meer dan een gedegen werkplek, alles is er op gericht om de medewerker te voorzien in gemakken zoals ‘thuis’ en passend bij de trend Health. TopBrewer denkt hier in mee, door het modulaire koffiesysteem is het toepasbaar in iedere gewenste setting.” Hanneke ten Buuren TopBrewer   

Break out-zones, lounge fauteuils, tafelvoetbal, barista kwaliteit-koffie en ook ergonomische bureaus en -stoelen zijn een greep uit deze trend. Voor het integreren van groen op kantoor zien we de populariteit van verticale plantenwanden groeien, met die gedachte een bijdrage te leveren van rust en ontspanning op de werkplek.

topbrewer office

Het TopBrewer concept sluit goed aan op deze trend. Niet alleen is koffiedrinkend Nederland liefhebber van een goede kop koffie, ook is de kennis over koffie en de duurzame productie hiervan enorm gegroeid en stijgt de vraag naar goede koffie op kantoor explosief. TopBrewer biedt dit alles in één concept; de TopBrewer machine en App, incl. software en Over The Air-updates, TopBrewer koffiebonen van onze eigen Direct Trade plantages (single origin) en TopBrewer Service. Be your own barista!

 

topbrewer wtc

Houd mij op de hoogte

* verplicht veld

Touchfree koffie zetten
met de TopBrewer App!


Stel zelf jouw eigen koffie samen op jouw eigen telefoon via de TopBrewer App of via TopBrewerVoice.

App StorePlay store

X